Life

Ce spune Lia Bugnar despre sarcina lui Theo Rose: “Cred că orice lucru de început are delicatețea lui”

Lia Bugnar a vorbit despre relația cu Theo Rose, dar și despre sarcina cântăreței, care formează un cuplu cu Anghel Damian de câteva luni.
06.12.2022 | 17:01
Ce spune Lia Bugnar despre sarcina lui Theo Rose Cred ca orice lucru de inceput are delicatetea lui
ADVERTISEMENT

Lia Bugnar a spus adevărul despre relația cu Theo Rose, iubita lui Anghel Damian, cu care așteaptă și un copil. Scenarista nu a vorbit până acum cu actrița din serialul Clanul.

Lia Bugnar, despre sarcina lui Theo Rose. Ce relație au cele două

Actrița și scenarista este cunoscută pentru multe producții de succes de la noi din țară. Printre cele mai recente se numără serialul Clanul, dar și filmul Ramon, care va apărea în 2023.

ADVERTISEMENT

Lia Bugnar și Anghel Damian colaborează la serialul Clanul, unde acesta din urmă este regizor.

Cei doi au fost împreună timp de nouă ani, iar actorul formează acum un cuplu cu Theo Rose, care joacă rolul Verei în serialul de la Pro TV. În plus, acum câteva săptămâni s-a aflat faptul că antrenoarea de la Vocea României este însărcinată.

Scenarista nu a vrut să dea prea multe declarații despre Theo Rose, pe care nu o cunoaște personal. Lia Bugnar scrie scenariile acasă și nu îi cunoaște pe toți actorii din Clanul.

ADVERTISEMENT

Cele două nu au o relație, iar scenarista nu a vorbit până acum cu tânăra cântăreață.

“Eu nu am vorbit în viața mea cu Theo Rose. Presupun că ne referim la acea fată care joacă în Clanul, nu? Și care cântă, nu?

Eu sunt scenarist, eu stau acasă și scriu, nu prea am legătură cu actorii din serial, decât cu cei cu care mă știam de mai demult. Ei îmi mai scriu și îmi mulțumesc pentru diverse lucruri.

ADVERTISEMENT

Cu actrița din rolul Vera nu am o relație. Și, în afară de asta, ați vorbit de o sarcină?…

“Nu trebuie să fie un subiect de ziar”

De asemenea, Lia Bugnar a mai spus că sarcina lui Theo Rose este o chestiune delicată și că nu ar trebui să fie un subiect de presă.

Cred că orice lucru de început are delicatețea lui, timiditatea lui și cred că nu trebuie pus pe toate tarabele pentru că este mai bine să mergi pe burtă la astea, deoarece lucrurile trebuie să se întâmple așa cum trebuie.

ADVERTISEMENT

Nu trebuie să fie un subiect de ziar (n. r – sarcina lui Theo Rose) pentru că sunt atât de multe lucruri delicate la o asemenea situație și trebuie lăsate să se întâmple în felul lor, în armonia lor.”, a declarat Lia Bugnar pentru click.ro.

Actrița a fost prezentă recent la lansarea trailer-ului pentru filmul Ramon, în care Pavel Bartoș este producător și protagonist. Lia Bugnar a stat la baza scenariului filmului care poate fi văzut la cinema anul viitor.

Lia Bugnar joacă de ani buni pe scenele de teatru, unde publicul este mereu numeros la spectacolele sale. Printre actorii cu care colaborează se numără și Marius Manole, cu care are de ani buni o relație de prietenie.

ADVERTISEMENT