News

Ce spune Liviu Dragnea despre relaţia cu Gabriela Firea: “A fost încărcată negativ de tot felul de oameni”

13.05.2019 | 08:30
Ce spune Liviu Dragnea despre relatia cu Gabriela Firea A fost incarcata negativ de tot felul de oameni

Liviu Dragnea își reproșează că nu a avut în trecut o comunicare mai bună cu primarul Capitalei, Gabriela Firea. Din această cauză, relațiile celor doi s-au răcit în ultimele luni, crede liderul Partidului Social Democrat.

Liviu Dragnea a vorbit despre relația cu Gabriela Firea

Într-un interviu acordat pentru România TV, Liviu Dragnea a recunoscut că relația cu primarul general al Bucureștiului, Gabriela Firea nu a fost una tocmai bună, identificând totodată și motivele care au dus la această situație. Liderul social-democrat pune totul pe seama unei comunicări deficitare, însă dezvăluie că în momentul de față, cei doi au reluat legătura și comunică mult mai bine.

Cred că Gabi Firea și aici cred că am greșit eu, cred că nu am comunicat suficient cu ea. Cred că Gabi Firea a fost încărcată negativ de tot felul de oameni care îi spuneau că nu are sprijinul Guvernului. Acum comunicăm mai des și este mult mai bine” , a declarat Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea și Gabriela Firea. Sursa foto:republikanews
Liviu Dragnea și Gabriela Firea. Sursa foto:republikanews

Firea susținea că Dragnea o spionează

În ultimele luni, spiritele au fost extrem de încinse între Gabriela Firea și Liviu Dragnea. Primarul Capitalei a lansat de-a lungul timpului o serie de acuzații dure la adresa liderului PSD. Spre exemplu, în noiembrie 2018, susținea că acesta o spionează și urmărește să o înlăture din partid.

Am informații certe că mă spionează. Îmi urmărește activitatea, urmărește chiar clădirea Primăriei. Sunt oameni care au fost la mine în aceste zile și care ulterior au fost sunați chiar de dumnealui sau de colegi foarte apropiați, să fie întrebați de ce au fost la mine, dacă punem ceva la cale. Nu conspiram politic. Unii sunt colegi de partid, alții sunt oameni care au legătură cu partidul și cu el, dar nu sunt membri. Mi s-a părut șocant, în loc să discutăm, să analizăm, cum a spus presei, s-a gândit să ne comportăm exact ca cei pe care oficial îi detestă” , spunea Gabriela Firea la vremea respectivă.