Life

Ce spune Loredana Groza despre Micutzu, colegul ei de la România are roast: “Mă urmărește pe ascuns”

Loredana Groza a făcut dezvăluiri despre Micutzu, alături de care prezintă noua emisiune de umor de la Antena 1, România are roast, care va începe în această seară.
11.05.2022 | 11:29
Ce spune Loredana Groza despre Micutzu colegul ei de la Romania are roast Ma urmareste pe ascuns
Ce spune Loredana Groza despre Micutzu, colegul ei de la România are roast. Sursa foto: Insagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Loredana Groza a vorbit despre Micutzu, alături de care prezintă România are roast, noua emisiune care va avea premiera la Antena 1 în această seară, 11 mai 2022.

Ce spune Loredana Groza despre Micutzu, colegul ei de la România are roast

Jurata de la X Factor spune că Micutzu o “urmărește pe ascuns” și că se asortează cu ea atunci când vine vorba de ținute. Vedeta a ales să poarte o pereche de blugi rupți, ținută pe care a purtat-o și îndrăgitul comediant.

ADVERTISEMENT

Din acest motiv, blondina se întreabă dacă nu cumva acesta o urmărește pentru ca amândoi să se asorteze. Loredana a mai spus că Micutzu este un prezentator “deosebit“, comparativ cu alții.

“E deosebit față de alți prezentatori TV. (…) Nu știu cum se face, ori mă urmărește pe ascuns, se îmbracă asortat cu mine și astăzi am venit cu niște blugi rupți, hopa și el.

ADVERTISEMENT

Zic ‘Băi băiatule, ce-i cu tine? Chiar așa? Nu poate să facă omul nimic..’.”, a spus Loredana Groza la Xtra Night Show.

Loredana Groza și Micutzu fac echipă în noua emisiune de la Antena 1, România are roast. Show-ul va avea premiera astăzi, 11 mai 2022, de la ora 20:30.

ADVERTISEMENT

Emisiunea îi aduce în prim-plan pe unii dintre cei mai cunoscuți actori de stand-up comedy din acest moment. Printre aceștia se numără Maria Popovici și soțul său, Mincu, Cristi Popesco și Dan Frînculescu.

În acest show vor fi prezenți și Cătălin Bordea, Teodora Nedelcu, Radu Bucălae, Nelu Cortea și Teo Ioniță. Concurenții se luptă, în fiecare ediție, pentru un premiu de 10.000 de lei.

ADVERTISEMENT

Show-ul este împărțit în două echipe: Pârșii circumspecți și Marmotele vesele. Căpitanul primului grup este Cosmin Nedelcu. A doua echipă este condusă de Cătălin Bordea.

Ce ținută provocatoare a purtat Loredana Groza în emisiunea lui Dan Capatos

Loredana Groza are grijă de felul în care arată și se poate lăuda cu o siluetă fără cusur. Vedeta își permite să poarte și ținute provocatoare, la fel ca cea pe care a ales-o pentru emisiunea lui Dan Capatos.

Îndrăgita cântăreață a venit în platoul Xtra Night Show cu o bluză neagră și foarte decoltată, cu pantaloni lucioși și cu o pereche de botine foarte înalte.

Dan Capatos a făcut o glumă și i-a spus vedetei că îi va fi foarte greu să se concentreze, din moment ce a venit îmbrăcată atât de provocator.

“Așa ceva? Mai rar așa ceva! O să încerc să mă concentrez, deși va fi foarte greu.”, a fost reacția prezentatorului de la Antena Stars.

ADVERTISEMENT