News

Ce spune Ludovic Orban despre ipoteza ca Rareș Bogdan să fie premier: “PNL a stabilit deja candidatul la funcția de prim-ministru”

13.07.2019 | 13:26
Ce spune Ludovic Orban despre ipoteza ca Rares Bogdan sa fie premier PNL a stabilit deja candidatul la functia de primministru

Ludovic Orban, președintele PNL, a vorbit despre relația pe care o are cu europarlamentarul Rareș Bogdan, noua vedetă a Partidului Național Liberal, dar a spus și ce șanse are acesta să ajungă premierul României, în cazul în care președintele Klaus Iohannis va câștiga al doilea mandat la președenția României.

Ludovic Orban nu îl vrea pe Rareș Bogdan premier

Ludovic Orban a acordat un interviu pentru bugetul.ro, în timpul căruia a fost întrebat despre declarațiile lui Rareș Bogdan, care a spus că îi va demasca pe cei care încearcă să-i strice relațiile cu Klaus Iohannis și Ludovic Orban.

-Rareș Bogdan a zis că o să-i demaște pe cei care v-au băgat limba în ureche.

Ludovic Orban: Nu cunosc această afirmație, n-am văzut-o.

-Ar mai putea fi Rareș Bogdan viitorul premier al României, în cazul în care Klaus Iohannis ar câștiga al doilea mandat?

Ludovic Orban: Partidul Național Liberal a luat decizia în Consiliul Național și a stabilit candidatul la funcția de prim-ministru al partidului, în persoana președintelui partidului, adică subsemnatul”, a declarat tranșant Ludovic Orban.

Ludovic Orban nu îl vrea pe Rareș Bogdan premier
Ludovic Orban nu îl vrea pe Rareș Bogdan premier

Rareș Bogdan a spus că îi va demasca pe cei care lansează zvonuri false

Rareş Bogdan a ținut să dezmintă zvonurile potrivit cărora s-ar fi certat cu preşedintele Klaus Iohannis! Europarlamentarul a spus că aceste zvonuri vin din zona unor oameni apropiaţi de liderul PNL Ludovic Orban, potrivit redacția.ro. Europarlamentarul i-a amenințat pe aceștia cu demascarea, care va veni foarte curând!

„Când mă întâlnesc prima dată cu dânsul, ca să anulez orice speculaţie, o să îi spun, deşi îmi e jenă, îi spun: haideți să facem o poză împreună.

Nu m-am certat cu dânsul. Mă înţeleg foarte bine, iar aceste zvonuri au fost lansate, din păcate, dintr-o anumită zonă a unor oameni, pe care o să-i demasc în curând, care au cam multă influenţă pe lângă un lider de partid. Dar o să îi demasc în curând pentru că şi-au luat nasul la purtare”, spus Rareş Bogdan, la România Tv.

Acesta a mai declarat că acum sunt în toiul pregătirilor pentru campanie și de-abia așteaptă să facă campanie pentru Klaus Iohannis. „Ne pregătim de campanie şi nu am de gând să mă cert nici cu preşedintele Iohannis, nici cu Orban. În schimb, o să îi iau de urechi pe cei care îşi bagă limba în urechea unora sau a altora”, a completat europarlamentarul PNL.