News

Ce spune Ludovic Orban după ce s-a zis că ar fi în conflict cu Rareș Bogdan: ”Nici vorbă de o răcire a relației”

20.06.2019 | 08:34
Ce spune Ludovic Orban dupa ce sa zis ca ar fi in conflict cu Rares Bogdan Nici vorba de o racire a relatiei

Președintele PNL, Ludovic Orban a declarat că nu există tensiuni între el și europarlamentarul, Rareș Bogdan. Ludovic Orban a reacționat astfel după ce Rareș Bogdan s-a arătat nemulțumit că nu a fost invitat la semnarea acordului politic naţional, de la Cotroceni.

Ludovic Orban dezminte orice speculație legată de conflictul cu Rareș Bogdan

Ludovic Orban, președintele PNL a dezmințit orice fel de speculație în legătură cu relația dintre el și Rareș Bogdan, după ce acesta din urmă s-a declarat nemulțumit de faptul că nu a fost invitat la Palatul Cotroceni pentru semnarea acordului politic național. Orban a declarat că cei doi au o relație de prietenie, iar cei care „încearcă să bage băţul prin gard” nu au dreptate.

Ludovic Orban a vorbit miercuri seară, la postul de televiziune Digi 24 despre supărarea lui Rareș Bogdan. „E depăşit demult episodul acesta. Eu comunic zilnic cu prietenul meu Rareş Bogdan. Se simte o oarecare nemulţumire, apoi revine (asupra declaraţiei sale – n.r.). Formatul a fost să meargă preşedintele plus alţi şase reprezentanţi. Eu am vrut să participe persoanele cel mai implicate în pact. Eu am ales trei reprezentanţi de la Cameră şi trei de la Senat. De ce au fost mai mulţi? Pentru că alte partide au venit cu mai mulţi oameni şi prin urmare am mai chemat oameni”.

Totodată, președintele PNL a mai spus că a simțit dezamăgirea și nemulțumirea lui Rareș Bogdan referitor la faptul că nu a fost chemat la Cotroceni , joia trecută. În plus, Ludovic Orban a mai spus că reacția europarlamentarului a fost una la cald și că, nici măcar nu știa dacă acesta era în țară sau nu. „Vreau să dezmint orice speculaţie. E o relaţie de prietenie, de camaraderie, de consultare permanentă şi nu cred că cei care încearcă să bage băţul în gard au dreptate. Părerea mea e că a fost o reacţie la cald. Ar fi vrut să vină la Cotroceni şi ar fi vrut să vină. S-a simţit o oarecare nemulţumire. Era o întâlnire la San Sebastian şi eu nici nu ştiam dacă Rareş Bogan era în ţară sau nu. Dar nici vorbă de o răcire a relaţiei. Dimpotrivă. Rareş Bogdan şi cu mine am fost ca doi oameni care aveau dinainte o relaţie de prietenie şi am luptat umăr la umăr în această campanie”, a încheiat Orban.

Rareș Bogdan nu a fost invitat la Cotroceni pentru semnarea acordului politic național
Ludovic Orban a declarat că nu se află în conflict cu prietenul său, Rareș Bogdan
Sursa foto: hepta.ro

Rareș Bogdan, supărat că nu a fost invitat la Cotroceni

Săptămâna trecută, în data de 13 iunie, partidele de opoziție au fost chemate la Palatul Cotroceni să semneze cu președintele țării, Klaus Iohannis acordul politic pentru consolidarea parcursului european al României. Europarlamentarul, Rareş Bogdan s-a declarat dezamăgit și supărat de faptul că nu a fost invitat la acest eveniment.

„Nu am fost la Cotroceni. Nu am fost, pentru că nu am fost invitat de liderul partidului. Au fost alţii acolo. Nu ştiu dacă mă place sau nu, a considerat că trebuie să fie alţii acolo. Eu am fost bun în campanie, asta e. Eu îmi ştiu locul. Eu şi Robert Sighiartău şi Alina Gorghiu am lipsit, au fost oameni foarte buni la Cotroceni”, a declarat Rareş Bogdan, la România Tv.