News

Ce spune mama lui Valeriu, tânărul mort pe masa de operație la Spitalul din Vatra Dornei. ”M-am dus și astăzi la spital, nu m-a băgat nimeni în seamă”

Mama lui Valeriu, tânărul de 28 de ani mort pe masa de operație la Spitalul din Vatra Dornei, a avut o reacție după această tragedie uriașă.
16.03.2023 | 19:30
Ce spune mama lui Valeriu tanarul mort pe masa de operatie la Spitalul din Vatra Dornei Mam dus si astazi la spital nu ma bagat nimeni in seama
Mama lui Valeriu, tânărul mort pe masa de operație la Spitalul din Vatra Dornei: ”M-am dus la spital, nu m-a băgat nimeni în seamă”. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Mama lui Valeriu, tânărul mort pe masa de operație la Spitalul din Vatra Dornei, a reacționat după pierderea fiului. Femeia îndurerată mărturisește ceea ce a pățit în momentul în care s-a dus la spital.

Mama lui Valeriu, tânărul mort pe masa de operație la Spitalul din Vatra Dornei: ”M-am dus la spital, nu m-a băgat nimeni în seamă”

Valeriu, în vârstă de doar 28 de ani, a murit pe masa de operație a Spitalului Municipal din Vatra Dornei. Tânărul se afla la spital unde urma să aibă o intervenție la una dintre mâini.

ADVERTISEMENT

Era singurul meu copil”, povestește, pentru Știrile Kanal D, mama bărbatului. Aceasta mai spune că fiul ei era sănătos și nu suferea de vreo problemă medicală care să anunțe o tragedie precum cea din această săptămână.

Femeia mai povestește că, imediat după aflarea veștii cumplite a pierderii unicului copil, a mers la spital. Aici, conform spuselor ei, aceasta a avut parte de un tratament de-a dreptul revoltător. Mama îndoliată afirmă că medicii nici măcar nu au băgat-o în seamă.

ADVERTISEMENT

M-am dus și astăzi, m-am dus în sala de așteptare, nu m-a băgat nimeni în seamă, măcar să vină să mă întrebe ceva. (Nu v-a oferit nici o informație? întreabă reporterul). Nu, nu mi-a spus. Nu a venit niciun medic la mine”, dezvăluie femeia.

Ce spun medicii despre cauza morții lui Valeriu

La spital, mama tânărului Valeriu a întrebat de ce a murit fiul său. Medicii i-ar fi spus că acesta a avut probleme cu inima. Femeia refuză să admită acest lucru și susține contrariul.

ADVERTISEMENT

”Nu (n.r. nu a avut probleme cu inima). Nu a avut niciodată probleme medicale, pleca oriunde avea de făcut conferințe, niciodată nu s-a plâns de ceva. Avea să își facă două implanturi, atâta tot”, mai afirmă femeia îndurerată, conform sursei citate.

Potrivit presei locale, Valeriu a ajuns pentru prima dată la Spitalul Municipal din Vatra Dornei pe 8 martie. El spunea că are dureri la cot, după ce s-a lovit în timpul unui meci de fotbal jucat cu prietenii.

ADVERTISEMENT

După ce a urmat o serie de investigații medicale specifice, tânărul a fost programat pentru o intervenție chirurgicală pe 15 martie. La data stabilită, Valeriu s-a prezentat la secția de Chirurgie a Spitalului Municipal. Din motive încă necunoscute, tânărul a decedat în timpul intervenției medicale.

În urma acestei tragedii, poliția din Suceava a demarat cercetările specifice. A fost deschis un dosarul penal pentru “ucidere din culpă” sub supravegherea Parchetului din Vatra Dornei.

ADVERTISEMENT