News

Ce spune Mario Fresh despre relația cu fiica Andreei Esca! Mulți spun că s-au despărțit, dar el a clarificat situația

28.03.2019 | 09:12
Ce spune Mario Fresh despre relatia cu fiica Andreei Esca Multi spun ca sau despartit dar el a clarificat situatia
ADVERTISEMENT

Mario Fresh trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de Alexia Eram, fiica Andreei Esca. În ultima perioadă, artistul a fost plecat în Republica Dominicană, pentru că a participat la ”Exatlon”, așa că nu și-a mai putut vedea iubita atât de des. De altfel, tânăra este și ea plecată mai mereu din România, ea studiind în Londra, astfel că cei doi sunt nevoiți să-și trăiască dragostea la distanță.

Mario Fresh, despre relația cu fiica Andreei Esca

Fanii au dedus că situația nu mai este roz între ei, trăind departe unul de celălalt în majoritatea timpului, așa că, invitat în emisiunea ”Răi da buni”, Mario a clarificat situația. „… am stat despărțiți. Oribil. În fiecare minut, în fiecare secundă am fost cu gândul la ea. Îți faci filme bune, filme proaste, mai mult proaste. Te gândești la orice lucru prost. Eu sunt încă la început, chiar dacă avem aproape trei ani împreună.

ADVERTISEMENT

Nu prea îmi bat capul, nu îmi caut numele ei și nici pe al meu pe Google. Nu mă interesează, dacă se scrie de bine sau de rău, nu contează. Noi ne iubim și asta e tot ce contează. E asumată relația la distanță, merge, nu mă așteptam. A fost totul perfect, abia aștept să treacă astea două luni să vină în țară și să petrecem cea mai frumoasă vară”, a declarat Mario Fresh.

Ce spune Mario Fresh despre relația cu fiica Andreei Esca! Mulți spun că s-au despărțit, dar el a clarificat situația
Mulți spun că s-au despărțit, dar el a clarificat situația

Artistul a ieșit din competiția Exatlon

Artistul a fost eliminat de curând din cadrul competiției Exatlon, a ajuns deja în România și a și avut multe apariții televizate unde a explicat cum a fost experiența sportivă pentru el, dar și ce i-a lipsit cel mai mult de acasă.

ADVERTISEMENT

„Dupa primele doua saptamani tin mainte ca intrasem in depresie si singurul care putea sa ma inteleaga, pentru ca eram cu el in camera, era Costin. Si am pierdut nopti intregi. Tin minte ca mi se inchideau ochii si nu puteam sa dorm, aveam foarte multe sentimente de tristete”, a spus Mario, la Fan Arena.