Life

Ce spune medicul Monica Pop despre părinții lui Rareș Prisacariu, câștigătorul Românii au talent 2023. ”Sper să nu exagereze”

Monica Pop a reacționat și ea după valul de critici dure la adresa lui Rareș Prisăcariu, câștigătorul Românii au talent 2023.
21.05.2023 | 09:10
Ce spune medicul Monica Pop despre parintii lui Rares Prisacariu castigatorul Romanii au talent 2023 Sper sa nu exagereze
Ce spune medicul Monica Pop despre Rareș Prisăcariu. Sursă foto: captură video, Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Rareș Prisăcariu este câștigătorul Românii au talent 2023. Această poziție însă a atras un val de critici pe internet. Acum, medicul Monica Pop oferă și ea un punct de vedere în scandalul momentului.

Monica Pop reacționează la acuzațiile dure aduse la adresa lui Rareș Prisacariu

O adevărată revoltă s-a declanșat în mediul online după ce Rareș Prisăcariu a câștigat Românii au talent 2023. Nu puțini sunt cei care i-au criticat pe producători și l-au acuzat pe cel mic că nu ar fi avut niciun ”talent”, spre deosebire de alți concurenți.

ADVERTISEMENT

Au existat însă și replici pozitive. Unii s-au bucurat că micuțul în vârstă de șapte ani a reușit să transmită un mesaj atât de emoționant. Să nu uităm că numărul său a ajuns inclusiv la inimile juraților de la Românii au talent.

Medicul Monica Pop a oferit și ea un punct de vedere în scandalul momentului. Şefa Spitalului Clinic de Urgențe Oftalmologice din București a fost invitată în emisiunea „Punctul culminant” și recunoaște că a văzut valul de critici din mediul online.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, în opinia ei, gestul făcut de părinți pentru fiul lor este unul extraordinar. Acesta este bine crescut, spune mediul, este inteligent și își dorește să învețe. Pe de altă parte, Monica Pop se teme ca nu cumva lucrurile să devină exagerate, iar Rareș Prisacariu să uite să mai și copilărească.

Cât despre replicile acide din mediul online, medicul spun că este vorba despre invidie. În loc ca un copil de 7 ani să fie admirat, acesta ajunge să fie criticat de alte persoane. ”Sunt foarte mulţi oameni care înjură şi din păcate, am văzut oameni care au păcate grele pe spate şi care vorbesc negativ despre istoria asta.

ADVERTISEMENT

Eu cred că ceea ce au făcut părinţii aceştia, sprijinind un copil inteligent, bine crescut, care doreşte să înveţe şi să ştie, este un lucru extraordinar.

Sper să nu exagereze, ca acest copil să aibă şi copilăria lui. Cei care au vorbit sau vorbesc în continuare rău de asta sunt invidioşi, altfel nu pot să văd. Dimpotrivă, orice om ar trebui să admire pe copilul acesta, tot ce spune sau ce face el”, a spus medicul, la România Tv.

ADVERTISEMENT

Cu ce nu este de acord medicul Monica Pop

Monica Pop a făcut însă și ea o remarcă referitoare la latura religioasă. Aceasta este de părere că un copil de doar șapte ani trebuie să aleagă. În rest, medicul consideră că Rareș Prisăcariu cunoaște multe lucruri, iar asta este de admirat.

De asemenea, ea a mai adăugat că nimeni nu trebuie să blameze pe nimeni și a subliniat faptul că micuțul a câștigat Românii au talent pe meritele sale și nicidecum pe meritele altor persoane. 

”Nu ştiu dacă tot. De exemplu, cu latura religioasă nu sunt foarte de acord, pentru un copil de vârsta aceasta. El trebuie să aleagă din acest punct de vedere. (…). Fiecare este liber să-şi aleagă religia, felul în care trăieşte, ceea ce face. Deci nu mi se pare absolut deloc normal să blameze. Copilul ăsta nu a ajuns aici pe meritele altuia, a ajuns pe meritele lui”, a mai adăugat aceasta, pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT