Life

Ce spune Mihai Morar despre adopția unui copil: ”De gândit ne-am gândit, însă…”

Mihai Morar recunoaște că s-a gândit la adopția unui copil la un moment dat. Ce părere are, de fapt, despre un astfel de demers?
14.04.2024 | 14:37
Ce spune Mihai Morar despre adoptia unui copil De gandit neam gandit insa
Ce spune Mihai Morar despre adopția unui copil. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mihai Morar și-a deschis sufletul și a vorbit despre adopția unui copil. El recunoaște că s-a gândit la un moment dat la acest lucru și consideră că nu este singurul. De altfel, acesta îi apreciază pe cei care au curaj să facă un astfel de demers.

Ce spune Mihai Morar despre adopția unui copil

Mihai Morar este un apreciat om de radio și totodată și un prezentator de mare succes. El este de asemenea și unul dintre Ambasadorii Hope and Homes for Children, alături de David Popovici, Amalia Enache, Marius Manole și Alexandru Tomescu.

ADVERTISEMENT

Pentru cei care nu știu, cele cinci vedete au demarat o campanie de strângere de fonduri pentru copiii din orfelinate. Aceștia își propun să adune o sumă generoasă, astfel încât să poată fi construită, de la zero, o casă familială pentru 12 copii cu nevoi speciale medii și severe.

Cei de la ciao.ro au vrut să afle ce părere are Mihai Morar despre adopția unui copil și dacă s-a gândit vreodată să facă un astfel de pas. El recunoaște însă că cel mai probabil mulți au luat în calcul o astfel de decizie.

ADVERTISEMENT

Mihai Morar are prieteni care au adoptat un copil, iar în opinia sa, aceste persoane sunt ”niște eroi”. De asemenea, deși un copil poate să vină cu niște traume din prima familie, unele persoane trec peste acest lucru și oferă o iubire necondiționată.

”Părinții care înfiază mi se pare niște eroi”

„Cred că fiecăruia dintre noi i-a trecut asta prin cap la un moment dat. Mi se pare cel mai frumos lucru. Și știu, am prieteni care au înfiat, am făcut și podcasturi despre asta cu Daciana Sârbu, de exemplu. Părinții care înfiază mi se par niște eroi. (…). 

ADVERTISEMENT

Pentru că ei de fapt iau un copil care are o poveste. Îi oferă toată dragostea lor necondiționată și trebuie să-i schimbe cu totul și cu totul povestea acelui copil. Și copilul ăla vine cu traumele din familiile de unde vine, chiar transgeneraționale”, a povestit el, pentru ciao.ro.

Mihai Morar recunoaște că s-a gândit la adopția unui copil la un moment dat. Pe de altă parte, spune el, viața poate să rezerve surprize oricui, iar așa s-a întâmplat și în cazul său și al partenerei sale de viață.

ADVERTISEMENT

Celebrul prezentator tv spune că în momentul în care nu s-ar fi așteptat, a devenit tată. Iar deși la acea vreme a luat în calcul diferite posibilități, iată că lucrurile aveau să se schimbe în viața sa.

„De gândit ne-am gândit, însă știi cum e? Mi se pare că în viața asta lucrurile se întâmplă. Tu ți le plănuieșți, îți aranjezi niște lucruri, te gândești la posibilități, dar nu știi ce vine în viața asta. Și la noi a venit Roa, de exemplu. Când nu ne mai așteptam să avem un copil al nostru”, a mai dezvăluit acesta, pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT
Val de reacții după declarația Emmei Răducanu despre părinții ei: „Sună ca naiba!”
Val de reacții după declarația Emmei Răducanu despre părinții ei: „Sună ca naiba!”
Ce bani avea Florian Coldea când conducea SRI. Profitul incredibil făcut din consultanţă,...
Ce bani avea Florian Coldea când conducea SRI. Profitul incredibil făcut din consultanţă, după ce s-a pensionat
Divorț-șoc în familia Nadiei Comăneci. Numele marii campioane de la Montreal a fost...
Divorț-șoc în familia Nadiei Comăneci. Numele marii campioane de la Montreal a fost implicat într-un scandal matrimonial
O copilă de 8 ani din Botoşani, găsită moartă într-o lizieră de salcâmi....
O copilă de 8 ani din Botoşani, găsită moartă într-o lizieră de salcâmi. Maria plecase la o rudă şi nu s-a mai întors acasă
Imagini fabuloase cu apartamentul de peste 2.000 de metri pătraţi al lui Ion...
Imagini fabuloase cu apartamentul de peste 2.000 de metri pătraţi al lui Ion Ţiriac. Luxul de care are parte miliardarul român
Brazilianca Izabel Goulart și-a expus posteriorul pe covorul roșu de la Cannes! Imaginile...
Brazilianca Izabel Goulart și-a expus posteriorul pe covorul roșu de la Cannes! Imaginile cu ținuta ei fac acum înconjurul internetului / Foto
MOSCOVA AMENINȚĂ ROMÂNIA! Atac dur chiar de la KREMLIN la adresa BUCUREȘTIULUI
MOSCOVA AMENINȚĂ ROMÂNIA! Atac dur chiar de la KREMLIN la adresa BUCUREȘTIULUI
Cine este românul arestat pentru că ar fi spionat în favoarea Rusiei. Bărbatul...
Cine este românul arestat pentru că ar fi spionat în favoarea Rusiei. Bărbatul voia sa candideze pentru funcția de primar
Cea mai scumpă mașină din Cluj. Proprietarul este o vedetă locală
Cea mai scumpă mașină din Cluj. Proprietarul este o vedetă locală
Valeriu Gheorghiţă a confirmat chiar la postarea făcută de Monica Bârlădeanu!
Valeriu Gheorghiţă a confirmat chiar la postarea făcută de Monica Bârlădeanu!
STENOGRAME. Noi detalii din dosarul generalilor SRI Coldea și Dumbravă. „N-are cum să...
STENOGRAME. Noi detalii din dosarul generalilor SRI Coldea și Dumbravă. „N-are cum să nu aibă putere, mă. Îi are pe toți la mână”
Anul în care 3 imperii au vrut să dezmembreze națiunea română. Momentul care...
Anul în care 3 imperii au vrut să dezmembreze națiunea română. Momentul care putea schimba istoria țării