Life

Ce spune Mike Diamondz despre idila cu Anna Lesko. “Eu nici nu știam că e căsătorită”

Mike Diamondz spune adevărul despre relație amoroasă cu senzuala Anna Lesko. Interpretul recunoaște că nu știa că este căsătorită.
12.11.2022 | 15:35
Ce spune Mike Diamondz despre idila cu Anna Lesko Eu nici nu stiam ca e casatorita
Ce spune Mike Diamondz despre idila cu Anna Lesko. Sursa foto: instagram/ colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

După mulți ani și zeci de speculații despre presupusa idilă amoroasă dintre Mike Diamondz și Anna Lesko, adevărul iese la iveală. Interpretul recunoște tot ce s-a întâmplat între el și focoasa artistă.

Mike Diamondz nu știa că Anna Lesko este căsătorită

Invitat în cadrul emisiunii “Bărbați vs Femei”, prezentată de Bianca Comănici și Bogdan Mocanu, Mike Diamondz a dezvăluit totul despre viața lui, dar și despre pasiunea pe care o are pentru Anna Lesko.

ADVERTISEMENT

Întrebat dacă a fost sau nu o idilă între el și celebra artistă, Mike spune: “Nu a fost nicio chestie amoroasă între mine și Anna Lesko. Idilele astea sunt în capul nostru, cel puțin în capul meu.

Eu nici nu știam că e căsătorită. E căsătorită? Atunci, la acel moment, era căsătorită? Era o relație. Dacă era căsătorită, era altă poveste. Era într-o relație, ne-am întâlnit în club”.

ADVERTISEMENT

”Am fantezii cu Anna Lesko”

Dacă nu a existat o relație amoroasă între cei doi, asta nu înseamnă că bărbatul nu poate avea fantezii cu una dintre cele mai senzuale femei din România. Fie ele și de ordin muzical, nu neapărat sexual.

”Muzical vorbind, am fantezii cu Anna Lesko, îmi doresc să îi produc o piesă.

Ca artist e foarte senzuală. Senzualitatea asta se extinde, nu doar în muzică. Și când ne vedem. Eu intru în joc. E profesionistă, e o femeie dulce“, a declarat Mike Diamondz.

ADVERTISEMENT

Cine este Mike Diamondz?

Cu o voce incofundabilă, Mike Diamondz a dublat desene animate pentru Disney, dar cariera muzicală este cea care l-a adus în vizorul presei.

Un lucru neștiut despre Mike este condamnarea pentru trafic de substanțe interzise, considerată de el cel mai greu moment, dar și o experiență din care a învățat multe.

ADVERTISEMENT

De asemenea, foarte puțini știu că este tatăl a două fetițe pe care le-a crescut singur, timp de opt ani, fără niciun ajutor.

ADVERTISEMENT