Life

Ce spune Monica Pop despre starea medicală a lui Florin Piersic: ”Dacă inima lui a suportat atâtea ore de anestezie…”

Ce părere are Monica Pop despre starea de sănătate a actorului Florin Piersic. Declarațiile renumitului medic oftalmolog.
14.05.2024 | 18:31
Ce spune Monica Pop despre starea medicala a lui Florin Piersic Daca inima lui a suportat atatea ore de anestezie
Ce părere are Monica Pop despre starea de sănătate a actorului Florin Piersic. Declarațiile renumitului medic oftalmolog. Sursa foto: Facebook. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Ce spune Monica Pop despre starea medicală a lui Florin Piersic. Doctorul este surprins de faptul că inima maestrului a suportat foarte multe ore de anestezie de când s-a îmbolnăvit și a ajuns pe mâinile cadrelor medicale.

Ce părere are Monica Pop despre starea de sănătate a actorului Florin Piersic. Declarațiile renumitului medic oftalmolog

Ce părere are Monica Pop despre starea de sănătate a actorului Florin Piersic. Declarațiile renumitului medic oftalmolog despre evoluția pe care o are renumitul artist, în vârstă de 88 de ani. Operația de la picior nu a fost una ușoară, susține oftalmologul.

ADVERTISEMENT

În momentul de față, actorul este foarte bine și doctorii au speranțe foarte mari. Aceștia au lucrat absolut extraordinar și sunt șanse ca maestrul să se recupereze repede și să își reia cât de curând activitățile zilnice.

„Eu sper din suflet să depășească situația… Și, vă spun un lucru, dacă inima lui a suportat atâtea ore de anestezie, pentru că este o operația grea ceea ce a avut el, înseamnă că e bine.

ADVERTISEMENT

Părerea mea e că în curând va fi din nou pe scenă. Exact așa a fost. Dar să știți că în cazuri de genul acesta bolnavul este suveran. Ce vrea bolnavul asta se face, nu poți să îi impui. Și problema se pune așa: el are o parte de familie aici.

Acesta este un aspect și în al doilea rând, dacă el are încredere într-un medic poate să meargă și la Baia Mare, dacă vrea. E firesc așa”, a declarat medicul Monica Pop pentru publicația viva.ro.

ADVERTISEMENT

Florin Piersic, încredere mare în doctorii din București

Monica Pop a vorbit și despre discuțiile care au apărut legat de alegerea spitalului în care este tratat Florin Piersic. Actorul are încredere în medicii de la Spitalul Foișor, doctorul precizând că cele mai bune cadre medicale sunt la Matei Balș.

Renumitul artist are foarte mare încredere în doctorii din București având în vedere că a cerut să fie transferat aici, deși putea să fie tratat și la Cluj-Napoca. Maestrul primise o schemă de tratament cu antibiotic pentru infecția sa.

ADVERTISEMENT

„Am uitat să spun că, referitor la scoaterea stimulatorului-sunt puțini medici care fac asta… Profesorul de la Cluj care l-a operat are toată admirația mea. Era plecat din țară, s-a întors sâmbătă seară.

Duminică, în zi de Paști, l-a operat. Extraordinar! Aceștia sunt medicii adevărați din țara aceasta. Și sunt foarte mulți. Că mai sunt și cum nu trebuie, asta e peste tot”, a completat Monica Pop despre Florin Piersic.

ADVERTISEMENT
„Ai bani”. Cristi Borcea l-a impresionat pe Mourinho cu suma pe care a...
„Ai bani”. Cristi Borcea l-a impresionat pe Mourinho cu suma pe care a cheltuit-o la dineul Generației de Aur
EXCLUSIV Caracatița gunoaielor reciclate fictiv. Afaceriști mână-n mână cu autoritățile statului la un...
EXCLUSIV Caracatița gunoaielor reciclate fictiv. Afaceriști mână-n mână cu autoritățile statului la un depozit de deșeuri
EXCLUSIV „Dintre foștii colegi, Popescu are caracterul cel mai josnic. Îl interesează doar...
EXCLUSIV „Dintre foștii colegi, Popescu are caracterul cel mai josnic. Îl interesează doar banii!”. Atac devastator la adresa ”Baciului” înainte de meciul Generației de Aur
Compania care le oferă angajaților un bonus anual de peste 40.000€, după un succes...
Compania care le oferă angajaților un bonus anual de peste 40.000€, după un succes neaşteptat
Bărbatul care se va căsători cu fosta soţie a lui Cristi Borcea, emoţionat...
Bărbatul care se va căsători cu fosta soţie a lui Cristi Borcea, emoţionat până la lacrimi: Regina sufletului meu
Prima reacție a lui Culiță Sterp după scandalul monstru din familia lui cu...
Prima reacție a lui Culiță Sterp după scandalul monstru din familia lui cu Mara Bănică. Uluitor ce s-a aflat
DOLIU la HOLLYWOOD! A fost ÎMPUȘCAT MORTAL
DOLIU la HOLLYWOOD! A fost ÎMPUȘCAT MORTAL
A murit Ștefan Birtalan, campion mondial cu România de două ori la handbal...
A murit Ștefan Birtalan, campion mondial cu România de două ori la handbal masculin. A fost cel mai bun handbalist din lume în trecut
Cum au scăpat cei de la „iUmor” de Costel Bojoc: „Mă simțeam umilit”
Cum au scăpat cei de la „iUmor” de Costel Bojoc: „Mă simțeam umilit”
Un nou scandal monstru la Antenă. A fost dat afară mișelește. „Mă simțeam...
Un nou scandal monstru la Antenă. A fost dat afară mișelește. „Mă simțeam umilit, batjocorit, neimportant. Un mediu toxic”
Cine sunt patronii care primesc contracte de la primarul sectorului 6 Ciprian Ciucu....
Cine sunt patronii care primesc contracte de la primarul sectorului 6 Ciprian Ciucu. Sponsori ai PSD, apropiați ai lui Sorin Oprescu și denunțătorul vicepreședintelui PNL Iulian Dumitrescu
Ce se ascunde în tunelul secret din Munții Bucegi. De ce intrarea a...
Ce se ascunde în tunelul secret din Munții Bucegi. De ce intrarea a fost betonată de autorități