News

Ce spune Mugur Mihăescu despre atacul la adresa Flaviei Groșan! „Orice se opune normalității lor este desființat”

20.03.2021 | 11:03
Ce spune Mugur Mihaescu despre atacul la adresa Flaviei Grosan Orice se opune normalitatii lor este desfiintat
ADVERTISEMENT

FANATIK îți prezintă ce spune Mugur Mihăescu despre atacul la adresa Flaviei Groșan, medicul care a transmis că a reușit să vindece sute de pacienți de coronavirus, dar cu o schemă de tratament diferită de cea recomandată de autorități.

Artistul susține acum că orice doctor, orice specialist care se opune ”normalității” oficiale va fi aspru criticat numai şi pentru faptul că îndrăznește să spună altceva.

ADVERTISEMENT

“Dacă nu intri în ordinea pe care ţi-au spus-o dumnealor că este normalitatea, nu existi, ești împotrivă.

Ce spune Mugur Mihăescu despre atacul la adresa medicului Flavia Groșan!

Orice se face bine, stai să vedem, stai să ne mai gândim. Ei trebuie să aibă o justificare a nenorocirii care au făcut o la adresa întregii populații de pe planeta asta”, a spus Mugur Mihaescu la Antena 3.

ADVERTISEMENT

“Ei au o singură scăpare prin vaccin, vaccinarea este singura, nu mai există alternative. Doamna doctor propune un medicament, stai că ne gândim.

Multă lume se tratează fără niciun doctor, alţii iau tratament pe care nu-l prescrie niciun doctor, că ce noi suntem câini, și au scăpat pentru că este un virus, indiferent ce au făcut domniile lor specialiştii. Au carantinat orașele, pentru că, spun ei, nu poți să lupți cu virusul. Cu virusul te adaptezi”, a mai spus Mugur Mihăescu.

ADVERTISEMENT

“Ei o ţin langa, langa pe a lor, pentru că trebuie să justifice. Cum se justifică birocrația de la Uniunea Europeană, ei fac schemele.

Închiderea tuturor industriilor, cum se justifică pierderile de miliarde, dar cum justifică moartea milioanelor de oameni de pe planetă lăsați în sărăcie”, a adăugat artistul.

ADVERTISEMENT

Doctorița din Oradea a câștigat simpatia românilor după ce a explicat în presa locală că are propria schemă de tratament pentru oamenii infectați cu SARS – CoV- 2 și că aceasta a avut rezultate uimitoare. Pe de altă parte, femeia a susținut că protocoalele terapeutice din instituțiile sanitare duc la decesul pacienților.

Aceste afirmații au atras atenția Colegiului Medicilor. Reprezentanții instituției au precizat că femeia trebuie să dea explicații pentru afirmațiile pe care le-a făcut.

ADVERTISEMENT