Life

Ce spune Nicoleta Nucă despre relația cu familia ei. “Încerc să nu mă fac de râs”

Nicoleta Nucă este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe. A devenit cunoscută după participarea la X Factor. Aceasta a recunoscut că mama sa a susținut-o mereu, în schimb cu tatăl său a avut o relație destul de tensionată.
07.11.2021 | 22:10
Ce spune Nicoleta Nuca despre relatia cu familia ei Incerc sa nu ma fac de ras
Ce spune Nicoleta Nucă despre relația cu familia ei. "Încerc să nu mă fac de râs"
ADVERTISEMENT

Nicoleta Nucă este una dintre cele mai îndrăgite artiste. S-a făcut remarcată în anul 2014, atunci când a participat la X Factor și a făcut parte din echipa lui Ștefan Bănică.

Artista din republica Moldova a vorbit într-un interviu recent despre familia sa. Aceasta spune că a fost mereu susținută de mama sa, în schimb cu tatăl său nu a avut o relație tensionată.

ADVERTISEMENT

Și în prezent aceasta își dorește să nu-și supere tatăl, așa că încearcă să facă lucrurile cât se poate de bine și să nu se facă de râs.

Ce spune Nicoleta Nucă despre relația cu familia ei. “Încerc să nu mă fac de râs”

Nicoleta Nucă s-a născut la Chișinău în urmă cu 27 de ani. A locuit ani buni la Milano, dar s-a lansat în muzică în România. A participat în anul 2014 la X Factor și a reușit să ajungă în echipa lui Ștefan Bănică.

ADVERTISEMENT

Un an mai târziu a lansat single-ul “Nu sunt”. Acesta a intrat imediat în topurile muzicale din România și Republica Moldova.

Artista a povestit într-un interviu recent despre relația pe care o are cu familia sa. Aceasta spune că mama sa a înțeles-o mereu și a susținut-o în tot ce a dorit să facă.

ADVERTISEMENT

“De mică, mama, adică ea a fost cumva primul meu susținător, dar totodată și cel mai mare critic pentru că mai mereu a văzut foarte realist anumite lucruri, poate câteodată a fost chiar prea dură.

Cred că mama mea a știut când să se oprească din a fi mama aia severă și să facă schimbul cu mama prietenă”, a declarat Nicoleta Nucă la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Ce spune Nicoleta Nucă despre tatăl său

Frumoasa cântăreață recunoaște că mereu s-a înțeles mai greu cu tatăl său. Acesta este un bărbat sever care nu acceptă greșelile. Nicoleta Nucă are mereu grijă să stea departe de orice scandal și să nu se facă de râs.

“Cu tata am avut o relație mai tensionată. Era mult mai sever, în sensul că este de modă veche. Mama mea era mai tinerească așa la gândire, mă susținea în tot felul de chestii, bineînțeles cu limită.

Tatăl meu fiind de modă veche, în continuare este așa, să am grijă să nu mă fac de râs”, a mai spus fosta concurentă de la Bravo, ai Stil. 

ADVERTISEMENT