Life

Ce spune Pavel Bartoș despre diferențele între generații: ”Dacă încercăm să ne raportăm la Dem Rădulescu, o să ne aruncăm cu toții de pe stâncă”

Pavel Bartoș compară generația veche cu cea nouă de actori și spune că, dacă încercăm să ne raportăm la Dem Rădulescu, o să ne aruncăm cu toții de pe stâncă.
19.06.2022 | 20:57
Ce spune Pavel Bartos despre diferentele intre generatii Daca incercam sa ne raportam la Dem Radulescu o sa ne aruncam cu totii de pe stanca
Pavel Bartoș crede că tinerilor actori nu li se acordă suficiente șanse. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Pavel Bartoș, actor la bază, explică modul în care combate plafonarea, dar dezvăluie și ceea ce și-ar fi dorit să devină. Însă viața l-a adus pe alt drum. Vedeta susține că oamenii din jurul său nu sunt obișnuiți cu refuzurile, dar actorul susține că așa se protejează. Tot la acest capitol, starul Pro TV mai punctează și cozile care îl fac să aștepte.

Ce vrea să spună Pavel Bartoș, legat de regretatul Dem Rădulescu

Pavel Bartoș demontează credințele conform cărora în România industria cinematografiei suferă pe fondul lipsei de actori talentați. Vedeta susține că tinerilor actori nu li se acordă șanse.

ADVERTISEMENT

„Ca Puiu Călinescu nu (n.r-„se mai naște”), dar se vor naște ca Pavel Bartoș, ca Matei Dima, fiecare se naște în sine.

Acum, dacă încercăm să ne raportăm la Dem Rădulescu, o să ne aruncăm cu toții de pe stâncă. E bine să ne bucurăm de ăștia care apar. Dacă ne uităm, «Las Fierbinți», de 20 de ani de zile bucură lumea și sunt niște actori minunați. Important e să fim noi deschiși, să-i vedem pe ăștia tineri!”, a declarat Pavel Bartoș pentru cancan.ro.

ADVERTISEMENT

„Îmi doream să fiu lucrător la alimentară sau la aprozar!”

Despre renumitul prezentator de la Pro TV, Pavel Bartoș, nu se știe că provine dintr-o familie cu patru copii, el fiind cel mai mare. Copilăria sa a fost marcată de aprovizionarea familiei. De aceea, când venea vorba despre alimente, Pavel era primul la cozile de pe vremea fostului regim comunist.

Moderatorul a tot încercat să ocolească aglomerația impusă de ceilalți semeni, însă conjuncturile de atunci și-au pus amprenta asupra sa. Și ce credeți că a vrut să facă, și-a dorit să lucreze la alimentara.

ADVERTISEMENT

„Îmi doream să lucrez la alimentara, ca să nu mai stau la cozi! Pentru că toată copilăria mea a fost legată de cozi. Și atunci, pentru că eram cel mai mare din familie, eu trebuia să mă duc la cozi, la lapte, la pâine, la butelie, la nu știu ce.

Și am urât coada. Și acum o urăsc, singura coadă pe care o accept este aceea de la avion, că n-am ce face! Și chiar asta îmi doream, să fiu lucrător la alimentara, sau la aprozar!”, a mai adăugat Pavel Bartoș într-o notă jovială.

ADVERTISEMENT
Tags: