Life

Ce spune Pavel Bartoș despre noul sezon Românii au talent: “Pentru mine, 13 nu este ceva cu ghinion”

Pavel Bartoș a făcut câteva dezvăluiri despre noul sezon Românii au talent. E o zi specială pentru actor, care azi împlinește 48 de ani.
20.01.2023 | 10:03
Ce spune Pavel Bartos despre noul sezon Romanii au talent Pentru mine 13 nu este ceva cu ghinion
ADVERTISEMENT

Pavel Bartoș a vorbit despre noul sezon Românii au talent, care va debuta în această seară. Astăzi este, totodată, și ziua de naștere a îndrăgitului prezentator TV.

Pavel Bartoș, anunț despre noul sezon Românii au talent

Noul sezon Românii au talent începe astăzi, 20 ianuarie 2023, de la ora 20:30, la Pro TV, și se anunță unul plin de surprize.

ADVERTISEMENT

Ziua de astăzi este specială pentru Pavel Bartoș din mai multe motive. Prezentatorul de la Pro TV își sărbătorește ziua de naștere și împlinește 48 de ani, însă își va petrece seara pe scena Teatrului Odeon.

Mai mult, în cinema este filmul Ramon, în avanpremieră, în care Pavel Bartoș este atât protagonist, cât și producător.

ADVERTISEMENT

“De-abia aştept să înceapă (n.r. Românii au talent). De ziua mea începe, o să am la Teatrul Odeon spectacolul One man aproape show, care este foarte cerut, în cinema noul film, Ramon, iar la tv un nou sezon excepţional Românii au talent. (…)

Pentru mine, 13 nu este ceva cu ghinion, ci cu noroc! Iar anul acesta va fi şi magic. Credeţi-mă, oameni buni, va fi ceva dincolo de orice aşteptări.

ADVERTISEMENT

Dacă pe noi, după 12 sezoane, ne-a bucurat peste măsură, sper că reacţia telespectatorilor va fi cel puţin dublă sau triplă.”, a declarat Pavel Bartoș pentru click.ro.

Și Andi Moisescu anunță un sezon de senzație Românii au talent. Juratul de la Pro TV are doi băieți, Luca (14 ani) și David (16 ani), iar cel mare este foarte talentat și face diverse scheme cu bicicleta, așa că realizatorul TV crede că ar avea șanse dacă ar participa la show-ul de talente de la Pro TV.

ADVERTISEMENT

Pavel Bartoș, încântat de noul său film, Ramon

Pavel Bartoș este foarte încântat de filmul Ramon, realizat în colaborare cu celebrul regizor Jesus de Cerro. Cei doi au mai colaborat și la filmul Ho Ho Ho (2009).

“Pavel Bartoş: Regizorul a crezut în mine, asta e cel mai important. Noi am avut primul proiect, filmul Ho Ho Ho, prima comedie despre Crăciun de după Revoluţie, şi de atunci ne-am promis că vom mai filma împreună când se va ivi o ocazie.

Şi mă bucur că s-a întâmplat acum, pentru că nu a fost uşor să ne reîntâlnim. Dar atunci când a început să creadă şi el în visul meu, lucrurile au demarat.”, a adăugat actorul.

În fim au roluri și alte vedete cunoscute de la noi din România, printre care Smiley și Selly. În plus, și Andreea Esca are o apariție în film.

Filmările pentru Ramon au avut loc anul trecut. în perioada aprilie-mai, dar au mai fost filmate anumite secvențe și în iulie.

ADVERTISEMENT