News

Presa engleză după România – Anglia 4-2: “Coman e distrugătorul Angliei. Continuă blestemul României”

21.06.2019 | 22:39
Presa engleza dupa Romania  Anglia 42 Coman e distrugatorul Angliei Continua blestemul Romaniei

Presa din Anglia aruncă toată responsabilitatea acestui eşec cu 4-2 în faţa României numai pe umerii portarului Henderson, care i-a făcut un uriaş cadou lui Florinel Coman la golul trei. “Despărţire târzie pentru cei Trei Lei de Campionatul European, după ce Dean Henderson a oferit un cadou lui Florinel Coman pentru un gol al victoriei în final, care a trimis leii acasă. Coman e distrugătorul Angliei. Blestemul României continuă”, a scris The Guardian.

Presa engleză după meciul cu România

“Ce risipă! Uneori Anglia atrage simpatii când este eliminată de la un turneu final. Nu şi aici. Nu şi acum. Anglia a venit în Italia cu multe speranţe, a comis greşeli după greşeli, autogol, challange-uri ratate, dar într-o haotică după-amiază cu România a făcut cea mai mare eroare de la acest turneu final, lăsând pe margine vedeta echipei, pe Phil Foden. Aidy Boothroyd trebuie să îşi asume această mare eroare. Nu ştiu cum ar fi fost cu el, dar poate că nu s-ar fi ajuns la acest dezastru” – a scris Daily Mail.

EURO 2019 | Victorie istorică pentru România! Tricolorii înving Anglia cu 4-2 şi sunt aproape de o calificare…

Gepostet von TVRSport am Freitag, 21. Juni 2019

Daily Star dedicå un articol gafei comiså de portarul lui Manchester United, Dean Henderson, la golul trei , iar fanii pur şi simplu îl desfinţează pe reţelele de socializare: Cel mai prost portar, Henderson nu are ce căuta la Manchester United, A reînviat Karius, Henderson nu a fost unde trebuia la nici un gol al României, doar la penalty nu ai ce să îi spui. Henderson a eliminat Anglia.

presa engleză după meciul cu România

Fluviul galben din tribune

The Guardian scrie: “De data aceasta nu mai există nici o scuză. Campania echipei U21 s-a încheiat într-o umilinţă totală, iar marele cadou făcut de Dean Henderson cu câteva secunde înainte de a se intra în prelungiri a pus capăt visului de a reveni acasă campioni europeni. Era normal ca Boothroyd să facă schimbări după meciul cu Franţa, dar ca să îl ţii pe bancă pe Phil Foden a însemnat un imens risc şi s-a văzut ce s-a întâmplat. 

presa engleză după meciul cu România. Henderson este scos ţapul ispăşitor
presa engleză după meciul cu România. Titlul din Daily Mail

Şi s-a văzut repede diferenţa. Anglia, de multe ori lentă, fără omul care să spargă, previzibilă, România, în schimb, a fost rapidă şi incisivă şi a arătat că nu a bătut Croaţia întâmplător. În plus, România a avut acel suport incredibil a aproape 10.000 de fani, un fluviu galben care la un moment dat a creat o presiune absolut fantastică. De multe ori fanii români au depăşit regulile şi s-au anunţat în repetate rânduri avertismente pe stadion, dar cine putea opri fluviul galben din tribune? Nici jucătorii Angliei nu au putut opri într-un final absolut nebun tricourile galbene din teren să dea lovitura de graţie.”