Ce spune Rafila despre reacțiile primite ca urmare a intrării în politică! „Nu are cea mai bună reputaţie”

Alexandru Năstase   
în HotNews
17/10/2020, 16:11
Ce spune Rafila despre reacțiile primite ca urmare a intrării în politică! „Nu are cea mai bună reputaţie” GALERIE FOTO
Alexandru Rafila spune că a primit tot felul de mesaje după ce a intrat în politică. Sursa foto - captură Digi 24

Alexandru Rafila spune că a primit mai multe reacții ca urmare a intrării în politică! Astfel, anunțul aderării la Partidul Social Democrat a fost primit cu mesaje „de încurajare, într-o anumită măsură”, dar şi de reticenţă.

S-a întâmplat lucrul acesta pentru că „zona politică din România nu are cea mai bună reputaţie” iar în PSD s-au întâmplat, în ultimii ani, „lucruri care nu au legătură cu social-democraţia”.

„Poziţia Partidului Social Democrat, evoluţia din ultimii ani, a dus şi acest partid într-o zonă de incertitudine inclusiv indentitară, pentru că lucrurile care s-au întâmplat nu au legătură cu social-democraţia”, a declarat Alexandru Rafila la Digi 24.

Rafila, primele reacții după intrarea în politică

Alexandru Rafila a spus despre el că este un om drept, optimist şi perseverent, care vrea să creadă că „lucrurile în această ţară se pot face şi bine, curat”, iar pentru ca acest lucru să se întâmple este nevoie de implicarea cât mai multor profesionişti.

Mai mult de atât, Rafila a mărturisit că a primit un e-mail de la o persoană care l-a criticat şi i-a transmis că intră în politică pentru că are „un interes”.

„Dacă percepţia publică este că toţi cei care accesează zona politică au interes personal, iar interesul public nu există, este foarte periculos. (…)

Dacă toată zona politică e considerată exponentul intereselor de grup sau personale iar interesele publice sunt accesorii, atunci că avem o problemă foarte serioasă şi cred nu ne mai facem bine ca ţară.

Trebuie să schimbăm neapărat această percepţie şi nu putem să schimbăm decât dacă facem pasul şi, prin exemplul personal.

Prin activitatea noastră reuşim  să demonstrăm publicului că într-adevăr suntem în slujba lor şi nu în slujba propriilor noastre interese”, a adăugat Alexandru Rafila.

 

Închide ×