News
notix pixel id

Ce spune Remus Boroiu despre Ferma, după ce a fost eliminat. Nu a uitat nici de Brigitte Sfăt și de Florin Pastramă

02.04.2019 | 20:55
Ce spune Remus Boroiu despre Ferma, după ce a fost eliminat

Ediția din data de 28 martie a show-ului Ferma, de pe Pro TV, a adus eliminarea lui Remus Boroiu, de această dată și cu scandal. Deja rănit la picior, antrenorul de fitness a pierdut lupta pe care a dus-o cu multă demnitate în ring în fața lui Kamara. În cele din urmă, Remus a plecat acasă cu dureri și mai mari decât înainte de duel, cu ochii umflați de plâns, cu dezamăgiri, dar și cu kilograme în minus.

Ce spune Remus Boroiu despre Ferma, după ce a fost eliminat

„Din punctul de vedere al cazării, condițiile de locuire mi s-au părut foarte bune. Eu la cămin am trăit în situații mult mai nasoale. Stăteam șase oameni într-o cameră cât cea a fermierului-șef.

Singura problemuță la mine a fost cu mâncarea, pentru că, eu fiind sportiv de performanță, sunt obișnuit să mănânc mai mult, mai sănătos. Când am văzut prima omletă făcută în fermă, din cinci ouă, cu cartofi, lungită, pe care să o împărțim la 12 oameni, atunci am realizat că atât aș mânca eu acasă singur. Am slăbit cam 7 kilograme”, a spus antrenorul într-un live pe Facebook.

Ce spune Remus Boroiu despre Ferma, după ce a fost eliminat. Nu a uitat nici de Brigitte Sfăt și de Florin Pastramă
Remus Boroiu a plecat accidentat din Fermă

”Nu pot spune că am avut un conflict cu Pastramă”

Cât despre conflictul pe care l-a avut cu Florin Pastramă, acesta spune: „Nu pot spune că am avut un conflict cu Pastramă. Pur și simplu, așa a fost formatul jocului, ca atunci când Bandiții au intrat în fermă ei să aleagă un concurent care să se lupte cu mine, eu fiind cel propus de fermieri. Din păcate, acel duel a degenerat, nu s-au mai respectat reguli și el a luat mult prea personal dorința asta de a învinge.

Și acolo s-a stricat treaba, din punctul meu de vedere”, a spus el. „Eu credeam că mă înțeleg cu toată lumea, dar când am ajuns acasă și am văzut emisiunea… mi-am schimbat puțin părerea. Dar n-aș putea spune că există o persoană cu care nu m-am înțeles. Chiar și cu Brigitte am ajuns să am o relație OK”, a adăugat Remus.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 867. 32 pagini + Horoscop 2022!
A apărut noua revistă Taifasuri