Simona Halep

Ce spune Simona Halep despre meciul cu Ajla Tomljanovic din turul 2 de la Australian Open: “Va fi o luptă”

08.02.2021 | 14:00
Ce spune Simona Halep despre meciul cu Ajla Tomljanovic din turul 2 de la Australian Open Va fi o lupta
ADVERTISEMENT

Simona Halep s-a calificat în turul 2 la Australian Open 2021 după ce a învins-o pe Lizette Cabrera, scor 6-2, 6-1. Va avea un duel mult mai dificil în runda următoare, tot împotriva unei jucătoare din Australia. O înfruntă pe Ajla Tomljanovic, locul 69 WTA.

Simona Halep o va înfrunta pentru a patra oară pe Ajla Tomljanovic. A reușit să câștige precedentele trei dueluri, după partide echilibrate. Ultimul dintre ele, la Adelaide în 2020, a fost singurul încheiat în minimum de seturi.

ADVERTISEMENT

Simona Halep – Ajla Tomljanovic, în turul 2 la Australian Open 2021, se joacă miercuri. Ora de start va fi anunțată în cursul zilei de marți. La conferința de presă susținută la Melbourne, Simona Halep a declarat că se așteaptă la un meci foarte disputat.

Simona Halep, încântată de atmosfera de la Australian Open 2021. A observat și o schimbare legată de suprafața de joc

“A fost o atmosferă foarte frumoasă, m-am bucurat mult să văd din nou public în tribune. Va fi o luptă foarte grea în turul următor. Am avut meciuri grele cu ea, ştiu asta.

ADVERTISEMENT

Este o jucătoare foarte bună, dar eu mă voi concentra pe jocul meu. Știu ce mă așteaptă. Suprafaţa este mai rapidă decât anul trecut. M-am obişnuit deja, sunt 10 zile de când sunt aici. Mă simt bine pe această suprafaţă”, a declarat Simona Halep la conferința de presă.

Ajla Tomljanovic a rememorat și ea cele trei confruntări pe care le-a avut până acum cu Halep. Cele mai mari regrete le are de la confruntarea de la Cincinnati, chiar prima dintre ele. Australianca a avut 3-0 în decisiv în acel meci, dar Simona i-a luat apoi șase game-uri consecutive.

ADVERTISEMENT

“Am mai jucat de câteva ori cu Simona Halep. Nu am câştigat niciodată împotriva ei, dar au fost meciuri echilibrate. Simt că am o şansă, dacă îmi voi face treaba aşa cum trebuie. Totul este posibil în tenisul din ziua de azi. 

Cred că am avut-o în mână într-o dispută la Cincinnati. Încă mă macină acel eşec, am avut 3-0 în setul decisiv”, a declarat Ajla Tomljanovic într-o conferinţa de presă.

ADVERTISEMENT

În cazul în care trece de Ajla Tomljanovic, Simona Halep va înfrunta în turul 3 o jucătoare din Rusia. Pe învingătoarea dintre Viktoria Kudermetova, locul 36 WTA, și Varvara Gracheva, locul 95 în clasamentul WTA.

ADVERTISEMENT