Sporturi

Ce spune Simona Halep despre Yulia Putintseva, adversara din turul 3 la Australian Open: ”E foarte gălăgioasă pe teren, dar e o fată drăguță!” VIDEO

23.01.2020 | 15:44
Ce spune Simona Halep despre Yulia Putintseva, adversara din turul 3 la Australian Open: ”E foarte gălăgioasă pe teren, dar e o fată drăguță!” VIDEO
Halep vorbește despre Putintseva, adversara din turul 3 la Australian Open: ”E foarte gălăgioasă pe teren, dar e foarte drăguță!” Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

După Jennifer Brady și Harriet Dart, Simona Halep va înfrunta în turul 3 de la Australian Open 2020 o jucătoare extrem de arțăgoasă și de ambițioasă, Yulia Putintseva din Kazahstan. După meciul cu Dart, Simona a descris-o pe jucătoarea kazahă, despre care a avut cuvinte extrem de frumoase.

Halep vorbește despre Putintseva, adversara din turul 3 la Australian Open: ”E foarte gălăgioasă pe teren, dar e foarte drăguță!”

Deși joacă de ani buni în circuitul profesionistelor, Simona Halep și Yulia Putintseva nu s-au întâlnit niciodată la vreun turneu WTA. Meciul de la Melbourne va fi prima dispută dintre ele.

ADVERTISEMENT

Despre acest meci, Simona spune că va fi unul intens, însă e pregătită să arunce în luptă tot ce are mai bun pentru a trece de Putintseva. Halep are numai cuvinte de laudă pentru Yulia, o jucătoare recunoscută pentru ieșirile sale nesportive din ultimii ani.

”Sunt pregătită pentru următorul meci. Nu contează cu cine o să joc, trebuie doar să-mi fac jocul și să nu-mi mai pierd concentrarea. Despre Putintseva știu că luptă din greu, că e foarte gălăgioasă pe teren. Am văzut câteva meciuri jucate de ea.

ADVERTISEMENT

E o față foarte drăguță, vorbim tot timpul când ne vedem și va fi o lupta intensă pentru care voi fi pregătită. Eu nu voi fi gălăgioasă ci voi fi așa cum sunt eu”, a spus Simona despre viitoarea rivală.

Tot la conferința de presă, jurnaliștii prezenți au dorit să afle detalii legate de discuțiile dintre Halep și Putintseva. Simona a zâmbit și a replicat: ”Haideți, nu intreceti limita, e secret. Vorbim despre lucruri normale, nimic special”

Halep vs. Putintseva, duel în premieră în circuit

Meciul Simona Halep – Yulia Putintseva din turul 3 de la Australian Open va reprezenta o întâlnire în premieră în circuitul WTA între cele două jucătoare și se va juca sâmbătă, la o oră anunțată ulterior de oragnizatori.

ADVERTISEMENT

Simona și Yulia s-au calificat în această fază joi, după dueluri diferite ca desfășurare. Dacă Simona a avut un meci relativ ușor cu Harriet Dart, a 173-a jucătoare a lumii, scor 6-2, 6-4, kazaha a luptat din greu pentru calificare.

Yulia Putintseva a avut o partidă de două ore și 40 de minute cu americanca Danielle Rose Collins, locul 25 WTA și semifinalista sezonului precedent de la Melbourne, de care a trecut cu 6-4, 2-6, 7-5.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri