Life

Ce spune iubita lui Marian Drăgulescu despre jignirile pe care Zmărăndescu i le-a adus gimnastului la Survivor: „Asta e firea lui”

Simona, partenera lui Marian Drăgulescu, a făcut câteva declarații în exclusivitate pentru FANATIK despre conflictul iscat în Dominicană între fostul gimnast și Cătălin Zmărăndescu.
16.03.2022 | 16:57
Ce spune iubita lui Marian Dragulescu despre jignirile pe care Zmarandescu i lea adus gimnastului la Survivor Asta e firea lui
Simona, iubita lui Marian Drăgulescu de la Survivor România, despre jignirile aduse de Zmărăndescu gimnastului
ADVERTISEMENT

Iubita lui Marian Drăgulescu este la curent cu tot ce se întâmplă la Survivor România. Simona a spus care sunt principalele atuuri ale fostului gimnast în acest concurs, însă a comentat și conflictul pe care Cătălin Zmărăndescu l-a avut cu sportivul.

Iubita lui Marian Drăgulescu, despre conflictul gimnastului cu Zmărăndescu

Într-una dintre edițiile difuzate săptămâna aceasta la PRO TV, Zmărăndescu s-a luat tare de Drăgulescu, la care a țipat ca din gură de șarpe, reproșându-i că trage echipa în jos. Zmărăndescu a sărit calul la un moment dat și i-a spus sportivului că se poartă ca o ”fetiță”, lucru care nu i-a picat foarte bine sportivului.

ADVERTISEMENT

Marian a cerut explicații pentru jignirile pe care Zmărăndescu i le-ar fi adus în mod constant, însă luptătorul nu a făcut altceva decât să țipe și mai tare la el, spunându-i că nu înțelege nimic și că a început să confunde jocurile de olimpiadă cu reality-show-ul din care face parte, unde participanții se luptă pentru un bol de orez.

FANATIK a contactat-o pe Simona pentru a afla ce părere are iubita fostului campion olimpic la gimnastică despre cuvintele grele pe care i le-a adresat Zmărăndescu. Blondina are încredere că partenerul ei nu va ceda, cu toate că tensiunea este din ce în ce mai mare. Ea mizează pe faptul că Marian este neconflictual și susține că poate face față oricărei dispute, indiferent ce ar spune Zmărăndescu sau alți faimoși despre el.

ADVERTISEMENT

„Marian este cum e el în emisiune, e natural. Nu are strategii, nu se preface. Legat de remarcile lui Zmărăndescu, nu mă miră. Vedem cu toți că asta e firea lui. Nu-mi place când jignește, dar ei știu mai bine ce e acolo. Nu pot să-l judec nici pe Zmărăndescu. Marian nu e așa ca om. El nu va intra niciodată în conflicte, oricât de mult ar fi pus la colț”, a declarat Simona pentru FANATIK.

„Nu mi-am făcut griji când Marian a fost trimis în exil”

Întrebată dacă Marian ar putea să își facă prieteni în competiție, Simona a spus că indiferent cu cine se va întovărăși, prieteniile din acest concurs nu ar putea să dureze. Asta deoarece mai devreme sau mai târziu se va ajunge la jocurile individuale. Rivalitățile vor fi atunci mai evidente ca niciodată în interiorul aceleiași echipe.

ADVERTISEMENT

„Fiecare are zile mai bine și zile mai proaste. Eu sunt convinsă că Marian va ajunge în finală. Are susținere și experiență. A trecut prin atâtea competiții… Chiar dacă se vor lega prietenii, la un moment dat vor ajunge la jocurile individuale. Pe mine nu mă miră și nu mi-am făcut griji când Marian a fost trimis în exil. Toți vor ajunge, prin rotație, acolo”, a mai spus Simona.

Iubita concurentului de la Survivor România a mai declarat că Marian nu s-a pregătit în niciun fel pentru participarea în concursul de la PRO TV. Acesta își făcea antrenamentele obișnuite, considerând că erau necesare pentru a fi apt pentru acest show.

ADVERTISEMENT