Life

Ce spune Smiley despre Theo Rose, noua jurată de la Vocea României: “S-ar putea să nu mai pot să fiu aşa împăciuitor”

Ce spune Smiley despre Theo Rose, noua jurată de la Vocea României. Cei doi vor împărți sarcinile, dar și scaunul de jurat. Filmările pentru show-ul de talente tocmai au început.
21.06.2022 | 07:05
Ce spune Smiley despre Theo Rose noua jurata de la Vocea Romaniei Sar putea sa nu mai pot sa fiu asa impaciuitor
Ce spune Smiley despre Theo Rose, noua jurată de la Vocea României. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Smiley a vorbit despre Theo Rose, noua membră de la masa juriului de la Vocea României, cu care va împărți scaunul de jurat.

Ce spune Smiley despre Theo Rose, noua jurată de la Vocea României

Iubitul Ginei Pistol a recunoscut că are emoții pentru noul sezon Vocea Românei, pentru care abia au început filmările. Artistului îi era dor de această emisiune, care a fost amânată din cauza pandemiei de COVID-19.

ADVERTISEMENT

Smiley este foarte entuziasmat că el și Theo Rose vor fi pe scaunul dublu în acest sezon și așteaptă cu nerăbdare să vadă cum se vor înțelege.

De altfel, cântărețul așteaptă să-l cunoască pe Denis Roabeș, solistul de la The Motans, noul coleg de la masa juriului.

ADVERTISEMENT

“Am. Normal că am. Sunt foarte entuziasmat că reluăm Vocea în sfârșit, îmi era foarte dor. Și de colegii mei, de Tudor, de Irina, de Pavel. Sunt foarte entuziasmat pentru că e o treabă nouă pe care o fac: sunt cu Theo Rose pe scaunul dublu.

Abia aștept să vad cum ne înțelegem, abia aștept să vad cum va fi ea, cum voi fi eu, cum voi fi eu în relația cu ea. Și sunt curios să-l cunosc pe Denis.”, a declarat Smiley, în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Irina Rimes l-a descris pe artist ca fiind “împăciuitor”. Întrebat dacă se va înțelege cu Theo Rose, Smiley nu știe sigur, pentru că tânăra artistă pare “înfiptă”, în opinia lui.

“Cu Theo, da (n.r. se va înțelege). Nu știu cu restul (n.r. râde). Theo pare foarte înfiptă, s-ar putea să nu mai pot să fiu așa împăciuitor.”, a mai spus cântărețul.

ADVERTISEMENT

Smiley a ocupat scaunul juratului la Vocea României încă din primul sezon, fără întrerupere. Irina Rimes și Tudor Chirilă vor rămâne și ei la masa juriului în sezonul 10, iar Denis Roabeș este cel mai nou membru.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Vocea Romaniei (@vocea_romaniei)

Cum reușește Smiley să se împartă între filmări și familie

De asemenea, Smiley a fost întrebat cum reușește să-și împartă timpul între viața de familie, filmările pentru Vocea României și alte proiecte din viața profesională. Cântărețul reușește, cumva, să-și facă timp pentru toate, chiar dacă este greu.

Ajunge târziu acasă, dar dimineața își petrece timpul cu fiica lui și a Ginei Pistol.

“Perfect nu mă împart. Săptămâna aceasta Gina a plecat într-o vacanță cu Josephine… reușesc cumva. Vin noaptea acasă, dar dimineața stau cu Josephine.

Acela este timpul meu, dimineața la prima oră. Stăm 2-3 ore împreună, citim, dansăm, cântam, învățăm cuvinte.”, a mai spus el.

Cum au reacționat fanii după ce Smiley s-a tuns scurt

Smiley a renunțat la părul lung pe care îl purta de câțiva ani și l-a donat bolnavilor de cancer. Cântărețul s-a tuns scurt, iar pe rețelele sociale fanii au reacționat imediat, fiind entuziasmați de această schimbare de look.

“A fost un val de entuziasm că m-am tuns. Toată lumea s-a bucurat. Mă rog, au fost și oameni care au spus ‘Mamă, ce rău îmi pare că te-ai tuns. Dar îți stă bine’.

Acum am făcut freza asta că se potrivea cu ținuta. Dar o să-mi fac destule freze că am par destul în cap.”, a adăugat juratul de la Pro TV.

ADVERTISEMENT