Life
notix pixel id

Ce spune Tania Budi despre bărbații care au înșelat-o: „Mi s-a întâmplat să iert”

Tania Budi a vorbit despre bărbații care au înșelat-o și a recunoscut că și ea s-a aflat în situația în care să-i fie trecute cu vederea anumite comportamente.
13.05.2022 | 11:03
Ce spune Tania Budi despre barbatii care au inselato Mi sa intamplat sa iert
Tania Budi a recunoscut că a fost înșelată.Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Tania Budi a dezvăluit că au fost bărbați care au înșelat-o, însă a ales să ierte. Totodată, vedeta a explicat cum privește ea situațiile de acest fel. De asemenea, frumoasa blondină a mărturisit care este alimentul de la care nu se poate abține niciodată.

Tania Budi, dezvăluiri despre bărbații care au înșelat-o

Tania Budi a oferit un interviu pentru Antena Stars și a făcut dezvăluiri despre bărbații din viața sa. Actrița a mărturisit că au existat momente în care a trecut peste infidelități, însă nu neagă faptul că s-a aflat și de cealaltă parte a barierei.

ADVERTISEMENT

Totodată, fosta iubită a lui Cătălin Botezatu este de părere că atunci când ești lângă persoana potrivită, nu simți nevoia să înșeli.

„Depinde, de la caz la caz. Sunt tot felul de feluri de înșelat. E un fel fizic, când unul dintre parteneri are o relație fizică și vrea să uite în a doua secundă sau a doua zi de ea. Nu sunt ok nici astea.

ADVERTISEMENT

Mi s-a întâmplat să iert lucrurile astea și să mi se ierte lucrurile astea. Când e cine trebuie lângă tine, nu faci așa ceva, nu treci prin faza asta. Când e cine trebuie, e acolo, sigur”, a declarat Tania Budi pentru Antena Stars. 

Totuși, Tania Budi a revenit asupra afirmațiilor și a explicat cum privește ea înșelatul. Astfel că, din punctul său de vedere, chiar și o minciună reprezintă o formă de trădare.

ADVERTISEMENT

„Nu neapărat ca am înșelat fizic. Înșelatul înseamnă și o minciună, adică stai într-o relație, dar vrei s-o termini, pentru mine asta e înșelat.

Acum, nu știu fizic, dar dacă aș fi făcut lucrul ăsta, nu aș fi vorbit despre asta. Viața intimă mi se pare foarte importantă de ținut pentru tine”, a adăugat Tania Budi.

ADVERTISEMENT

De la ce aliment nu se poate abține Tania Budi: „Mănânc un kilogram pe seară”

Cu toate că a trecut de 53 de ani, Tania Budi este foarte atentă la aspectul său fizic. Frumoasa actriță și-a făcut o operație estetică la nivelul pleoapelor și este adepta unui regim alimentar sănătos.

ADVERTISEMENT

Totuși, Tania Budi recunoaște că are slăbiciunile sale. Vedeta susține că nu se poate abține să nu mănânce înghețată, alimentul său favorit.

„Am perioade în care nu mă abțin de la nimic, însemnând de la înghețată. În rest, mănânc cât îmi trebuie. Nu e niciun efort din partea mea să mănânc cât mănânc acum, foarte puțin, mult mai puțin decât înainte.

Efort e când, seara, dacă mă uit la niște filme, dacă n-am un castron mare de înghețată, atunci parcă filmele alea nu mai sunt la fel de bune. Aici mă abțin. Dacă mănânc o săptămână un kilogram de înghețată pe seară, două săptămâni nu mai mănânc”, a spus Tania Budi.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE