Fotbal intern

Ce spune un rapidist despre Gigi Becali: „Fără el eram sub Bosnia sau Insulele Feroe!”

09.05.2020 | 14:21
Ce spune un rapidist despre Gigi Becali Fara el eram sub Bosnia sau Insulele Feroe
ADVERTISEMENT

Mircea Bornescu, fostul portar al Craiovei și al Rapidului, a avut cuvinte de laudă la adresa lui Gigi Becali și consideră că adevărata echipă a Universității evoluează în liga a treia.

Mircea Bornescu îl laudă pe Gigi Becali

Mircea Bornescu

, fostul portar al Craiovei și al Rapidului, îl laudă pe Gigi Becali, despre care crede că a ajutat mult fotbalul românesc, iar fără el nivelul campionatului ar fi fost mult mai slab.

ADVERTISEMENT

„Nu-mi place să stau cu bagajul făcut tot timpul. Uitați-vă ce pățește Vintilă, ce a pățit Bogdan Andone la FCSB. Din ce am înțeles acum, primăriile nu mai investesc în fotbal. Ce vom face, vom juca cu 6-7 echipe care au finanțatori?

Dacă nu era Gigi Becali în fotbalul românesc, nivelul era mult mai slab. Sub Bosnia, poate la egal cu Insulele Feroe, cam așa”, a spus Mircea Bornescu pentru AntenaSport.

ADVERTISEMENT

„Pentru mine, Craiova joacă în liga a treia”

Mircea Bornescu

este în prezent antrenor la centru de Copii și Juniori de la FC Voluntari. Totuși, nu uită trecutul și consideră că adevărata Universitatea Craiova nu este cea care evoluează în prima ligă, ci echipa patronată de Adrian Mititelu, din liga a treia.

„Din punctul meu de vedere, Craiova e în Liga a 3-a. La acea echipă am jucat. Mi-ar fi plăcut să fi jucat câteva meciuri și la Dinamo, câteva derby-uri, dar doar pentru suporteri”, a mai spus Mircea Bornescu.

ADVERTISEMENT

FC Universitatea Craiova, formația pregătită de Eugen Trică și patronată de Adrian Mititelu, nu poate să joace pe stadionul „Ion Oblemenco”, chiar dacă finanțatorul s-a oferit să achite în avans plata pe un an pentru disputarea partidelor pe „Ion Oblemenco”.

În prezent, FC Universitatea Craiova 1948 este liderul din liga a treia, seria a patra.

  • 40 de ani a împlinit Mircea Bornescu pe 3 mai