Life

Ce spune Viviana Sposub despre relația cu George Burcea, după scandalul cu Andreea Bălan: „Am fost nedreptăţită, judecată”

Viviana Sposub a vorbit despre relația cu George Burcea, după scandalul cu Andreea Bălan.
03.11.2021 | 15:40
Ce spune Viviana Sposub despre relatia cu George Burcea dupa scandalul cu Andreea Balan Am fost nedreptatita judecata
ADVERTISEMENT

Viviana Sposub a vorbit despre scandalul cu Andreea Bălan, în care ea și George Burcea sunt implicați. Concurenta de la Bravo, ai stil! Celebrities le-a cunoscut și pe Ella și Clara, fiicele iubitului ei și ale fostei soții.

Actuala parteneră a lui George Burcea încearcă să fie activă pe rețelele sociale și a organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri pe Instagram. Cineva a întrebat-o cum se înțelege cu George Burcea după ce s-a scris despre scandalul cu Andreea Bălan.

ADVERTISEMENT

Cântăreața a fost foarte deranjată de faptul că fostul soț i-a făcut cunoștință Vivianei Sposub cu Ella și Clara.

Ce spune Viviana Sposub despre relația cu George Burcea, după scandalul cu Andreea Bălan

Viviana Sposub le-a spus fanilor că relația dintre ea și George Burcea este una foarte puternică. Criticile și scandalurile cu Andreea Bălan nu le-au afectat legătura strânsă.

ADVERTISEMENT

Un internaut a întrebat-o pe șatenă dacă relația ei cu George Burcea a fost afectată de fosta lui soție, Andreea Bălan, cu care este în proces de divorț.

„Am ales o întrebare mai sensibilă pentru că se tot perindă astfel de curiozităţi în această secţiune. E destul de dificil recunosc, nu o să mă mai ascund după deget.

ADVERTISEMENT

Nu voi intra în detalii deocamdată, dar tot ce pot să zic deocamdată este că relaţia dintre mine şi George este una foarte puternică, indestructibilă şi consider că merită orice sacrificiu.

Nu ştiam că viaţa mea va fi aşa, dar acesta este farmecul. Te îndrăgosteşti când te aştepţi mai puţin şi de o persoană la care poate nu te-ai fi gândit, dar în final contează să fii fericit”, a fost răspunsul Vivianei Sposub pe Instastory.

ADVERTISEMENT

Cei doi au devenit un cuplu după ce au participat la reality show-ul Ferma, difuzat la Pro TV.

Viviana Sposub, despre haterii din mediul online

În ultimul an, tânăra a avut parte de foarte mult hate din partea internauților. Acesta este motivul pentru care nu-și expune foarte des părerile pe rețelele de socializare, acolo unde este urmărită de peste 100.000 de fani.

Cu toate că s-a confruntat cu răutățile haterilor, șatena a spus că încearcă ă fie diplomată și să abordeze fiecare situație cu zâmbetul pe buze.

„Ideea care este… mă confrunt cu mult hate în mediul online. poate de asta sunt şi mai retrasă şi nu mă expun foarte mult aici, dar ultimul an… a fost crunt. Pentru că am fost nedreptăţită, am fost judecată fără ca oamenii să cunoască toată povestea.

De fapt, eu am intrat într-o poveste care era oarecum deja presărată cu foarte multe păreri negative pentru tabăra în care eu mă aflu şi mi-a fost greu. Îmi este în continuare destul de greu.

Dar da, cred că găsesc puterea de a zâmbi de fiecare dată şi diplomaţia este o caracteristică pe care o deţin şi la care nu vreau să renunț”, a mai spus Viviana Sposub.

Cum se înțelege Viviana Sposub cu fiicele lui George Burcea

Concurenta de la Bravo, ai stil! Celebrities a mai spus că le-a cunoscut pe Ella și Clara în urmă cu câteva luni. Tânăra  se înțelege foarte bine cu ele și îi place să petreacă timpul împreună.

Micuțele au chiar și o poreclă pentru Viviana, pe care o strigă „Vavi”. Deși nu s-ar fi așteptat să aibă un partener cu copii, acest lucru s-a întâmplat, până la urmă.

„Pe Ella şi pe Clara le-am cunoscut acum jumătate de an faţă în faţă, dar obişnuiam să mai vorbesc cu ele pe video şi a fost o întâlnire foarte emoţionantă, a decurs extraordinar.

Ne înţelegem de minune şi în fiecare weekend în care fete sunt la noi, încercăm eu şi George pe cât posibil să profităm de fiecare secundă. Să ne jucăm, să dansăm, să ne distrăm, să facem băiţă, să facem tot felul de activităţi.

Apropo, fetele îmi spun ‘Vavi’ şi chiar e un sentiment extraordinar. Nu m-aş fi gândit aşa cum ziceam că voi avea o relaţie în care partenerul are copii, dar iată că s-a întâmplat. Este un lucru minunat în viaţa mea”, le-a mai spus vedeta celor care o urmăresc.

Întrebată cum se înțelege cu Andreea Bălan, iubita lui George Burcea a oferit un răspuns simplu, cu zâmbetul pe buze.

„Un simplu search pe Google îţi poate răspunde la această întrebare”, a răspuns concurenta de la Kanal D.

Gestul care a enervat-o la culme pe Andreea Bălan

Zilele trecute, Viviana Sposub a postat imagini din casa ei în care apare Ella, fiica cea mare a Andreei Bălan. Artista a fost deranjată de acest gest, dar și de faptul că fetițele au creat o legătură cu iubita tatălui lor.

Anul trecut, vedeta spunea că nu vrea ca Ella și Clara să cunoască vreo iubită de-a tatălui lor în următorii ani. Aceasta a mai spus că nici ea nu le va prezenta micuțelor vreun bărbat din viața ei.

Cântăreața a cerut ajutorul avocaților pentru a-i da în judecată pe Viviana Sposub și pe George Burcea. Ulterior, fostul soț i-a amintit Andreei Bălan că și ea l-a adus pe Tiberiu Argint în curtea casei ei. La acel moment erau prezente și cele două fetițe.

ADVERTISEMENT