Life

Ce spune Vlăduța Lupău despre Gigi Becali și Simona Halep: „Cânt dacă mă cheamă”

28.03.2021 | 16:05
Ce spune Vladuta Lupau despre Gigi Becali si Simona Halep Cant daca ma cheama
ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău a făcut declarații inedite despre Gigi Becali și Simona Halep și ce ar face dacă aceștia ar chema-o la o cântare. Interpreta de muzică populară ar fi încântată să accepte o astfel de oportunitate, dacă s-ar ivi ocazia. 

Artista a dezvăluit, cu câteva luni în urmă, că le-ar cânta celor de la FCSB dacă elevii lui Toni Petrea cuceresc titlul, însă ar accepta oferte venite și de la Universitatea Craiova și Simona Halep.

ADVERTISEMENT

Frumoasa artistă este una dintre cele mai apreciate interprete de muzică populară și are milioane de fani și pe rețelele sociale, acolo unde își ține urmăritorii la curent.

Ce spune Vlăduța Lupău despre Gigi Becali și Simona Halep

În trecut, Vlăduța Lupău a cântat pentru CFR Cluj la petrecerile unde era sărbătorită victoria campionilor, soțul ei, Adrian Rus, fiind portarul echipei învingătoare. Vedeta nu ar refuza ocazia de a cânta pentru echipa condusă de Gigi Becali, dar și pentru Univeritatea Craiova sau Simona Halep, dacă aceștia ar chema-o.

ADVERTISEMENT

Mai mult, vedeta a mărturisit că jucătorii de fotbal îi ascultă piesele prin vestiare atunci când câștigp meciurile, un motiv în plus pentru care ar accepta să cânte în astfel de contexte.

„Cânt şi la FCSB dacă mă cheamă, cânt şi la Craiova. Fotbaliştii, să zic, de la fiecare echipă din România îmi ascultă muzica prin vestiare, autocare, când câştigă meciuri.

ADVERTISEMENT

(…) Categoric…Simona Halep pentru că e cea care i-a dat României un nume mare în secolul asta. De mică îmi plăcea să mă uit la fotbal cu tatăl meu, cred că ţineam cu Steaua şi acum îmi place să mă uit când joacă CFR sau PSG”, a declarat Vlăduța Lupău pentru as.ro, cu câteva luni în urmă.

Vlăduța Lupău este fericită că soțul ei nu mai joacă fotbal și că acum au mai mult timp de petrecut împreună, fiind încă tineri. Artista a împlinit 30 de ani pe 8 martie și a fost plecată în destinații exotice alături de Adi Rus, cum ar fi Insulele Maldive și Tulum, Mexic.

ADVERTISEMENT

„Mă bucur acum că nu mai joacă, sincer! Avem timp de petrecut împreună, suntem tineri, acum trebuie să petrecem timp împreună, nu? Îl am pe vino-ncoa’, nu ştiu ce înseamnă vino-ncoa’ ăla, dar cred că prin asta i-am atras cumva”, a mai spus Vlăduța.

ADVERTISEMENT