Ce spune Zidane despre plecările lui Cristiano Ronaldo şi Gareth Bale

Sorin Dumitrescu   
în Champions League
27/05/2018, 12:23
Ce spune Zidane despre plecările lui Cristiano Ronaldo şi Gareth Bale GALERIE FOTO
Ce spune Zidane despre plecările lui Cristiano Ronaldo și Gareth Bale. Francezul nu crede că Ronaldo va lăsa Realul

Zinedine Zidane spune despre plecările în această vară ale lui Cristiano Ronaldo şi Gareth Bale că este puţin probabil ca să devină realitate. În special cea a lui Ronaldo nu o vede sub nici o formă posibilă. Iată ce a declarat cotidianului Marca.

“Cristiano Ronaldo trebuie să rămână la Real Madrid. Cristiano Ronaldo va rămâne la Real Madrid, dar rămâne de văzut. El e jucătorul Realului şi nu pot descrie ce a reuşit de-a lungul carierei”

Ce spune Zidane despre plecările lui Ronaldo şi Bale. Nu regretă decizia luată împotriva ultimului

În privinţa lui Gareth Bale, care s-a arătat foarte nemulţumit de faptul că nu a intrat în planurile lui Zidane din primul minut al finalei Champions League de la Kiev, tehnicianul francez consideră că el este cel care îşi asumă deciziile şi nu le regretă.

“Situaţia lui e mai complicată. Fiecare are propriul interes. Aici este vorba despre o echipă şi nimic nu se va schimba. Eu încerc să-mi fac treaba cât mai bine. Din când în când, anumiţi jucători merită să joace mai mult şi înţeleg dacă un jucător vrea să joace mai mult. Bale a făcut diferenţa pe teren în această seară, aşa că e normal să îşi dorească să joace mai mult”

Închide ×