Life

Ce spune ziua nașterii despre Prințul William și Kate Middleton. Părerea astrologilor

Prințul William și Kate Middleton sunt două nume foarte vehiculate perioada aceasta, fanii dorind să știe ce se ascunde în spatele zilelor de naștere ale celor doi soți.
29.04.2022 | 18:49
Ce spune ziua nasterii despre Printul William si Kate Middleton Parerea astrologilor
Prințul William, analizat din punct de vedere astrologic. Ce spun cititorii în stele despre Kate Middleton. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Nepotul Reginei Elisabeta a II-a și partenera sa de viață, Ducesa de Cambridge sunt în atenția publică și mai mult de când se vehiculează că Suverana v-a abdicat și tronul îi va reveni fiului ei, Prințul Charles.

Prințul William, analizat din punct de vedere astrologic. Ce spun cititorii în stele despre Kate Middleton

Prințul William este următorul moștenitor al tronului după tatăl său. Ducele de Cambridge a fost analizat din punct de vedere astrologic. Mai exact, un cititor în stele din Marea Britanie a dezvăluit ce ascunde ziua sa de naștere.

ADVERTISEMENT

Soțul lui Kate Middleton este născut pe 21 iunie, cunoscută de astrologi ca și Ziua Empaticului, iar anul acesta va împlini vârsta de 40 de ani. Se spune despre cei născuți în această zi că trăiesc fiecare clipă la intensitate maximă.

De asemenea, sunt atrași de frumos, artă, muzică și călătorii. Astrologii mai adaugă că aceste persoane se simt responsabile pentru comportamentul unor oameni foarte apropiați sufletului lor. Potrivit New York Post, harta mai arată o putere superioară pentru a fi numit moștenitor al tronului.

ADVERTISEMENT

Prințul William s-a născut pe 21 iunie 1982, iar acest lucru îl face să aibă un Soare sensibil cu o Lună în Rac. În plus, ascendentul în Săgetător îl face să aibă energie, fiind capabil să atingă centrul emoțional.

Nu este consumat de sentimente deoarece poate aborda viața dintr-o perspectivă intelectuală și analitică. Totodată, acest echilibru îl ajută pe Ducele de Cambridge să se miște fluid între sentimente și bunul simț.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, graficul său vorbește în mod repetat despre putere, influență publică și despre capacitatea de a le gestiona. Așadar, va fi un moștenitor al tronului respectat, iubit și amabil. Este un lider și va urmărit de noroc toată viața.

Jupiter îi aduce binecuvântări și dezvăluie că va avea succes în orice va alege să facă și poate vedea cu ușurință imaginea de ansamblu. Lumea îl poate găsi inspirator. Neptun, planeta spiritualității, este unită cu Ascendentul său, și-l arată ca un vizionar.

ADVERTISEMENT

Soarele și Pluto, planeta puterii globale, aduc o ambiție imensă de informare, în timp ce Pluto adăugă și mai multă intensitate abilității sale de a conduce și de a comanda. De remarcat și faptul că Soarele este opus Ascendentului și aduce curaj și o concentrare profundă asupra sa și a celorlalți.

Ce spun astrele despre Kate Middleton

Ducesa de Cambridge este născută pe 9 ianuarie 1982. Ziua de naștere o face să fie un Capricorn de încredere, cu o Lună sensibilă în Rac și un Ascendent radiant în Leu. Kate Middleton are un talent extraordinar de a lucra cu oamenii, în public și în parteneriate.

Totodată, este o persoană intelectuală și foarte sociabilă. Știe cum să comunice, venirea sa pe lume fiind sub o eclipsă de Lună ceea ce înseamnă că s-a născut pentru un destin profund și puternic. Eclipsele se leagă întotdeauna de soartă, iar cele de Lună sunt de trei ori mai puternice decât lunile pline.

Cei veniți pe lume în această zi tind să pună pe cineva în lumina reflectoarelor. În plus, Kate Middleton este un maestru în gestionarea conflictelor, echilibrului și restricțiilor. Este învățată să muncească mult și să se ridice deasupra celor din jur.

De asemenea, Ducesa are o ambiție și o voință uriașe, fiind o persoană strategică, lucru observat prin ciocnirea Soarelui cu Saturn. Kate Middleton are abilități de comunicare și poate fi un conducător executiv foarte bun.

Venus împreună cu Jupiter și Mijlocul Cerului îi aduc grație, eleganță, echilibru și rafinament. Mercur unit cu Venus vorbesc despre un sentiment de tinerețe veșnică, farmec și frumusețe. Are capacitatea de a vedea imaginea de ansamblu atunci când vine vorba de poziția ei publică.

Prințul William și Kate Middleton, compatibili din punct de vedere astrologic

Prințul William și Kate Middleton sunt doi oameni despre care se poate spune că sunt suflete pereche. Ducii de Cambridge sunt compatibili și au o capacitate puternică de a se echilibra unul pe celălalt și comunică la niveluri foarte profunde.

Au cu adevărat tot ce are nevoie un cuplu pentru a lucra în echipă, pentru a construi un imperiu și pentru a se distra în același timp. Cei doi au multe lucruri în comun și o adevărată energie yin și yang.

ADVERTISEMENT