Life

Ce spunea Anamaria Prodan despre Reghe și căsnicia ei în urmă cu câteva luni la Denise Rifai. Cadourile scumpe pe care i le-a făcut soțului

Anamaria Prodan a vorbit despre relația ei cu Reghecampf la sfârșitul anului trecut, în emisiunea lui Denise Rifai, unde a fost întrebată de divorț.
17.06.2021 | 15:04
Ce spunea Anamaria Prodan despre Reghe si casnicia ei in urma cu cateva luni la Denise Rifai Cadourile scumpe pe care i lea facut sotului
Anamaria Prodan a vorbit despre zvonurile privind divorțul anul trecut la Denise Rifai. Foto: captură Kanal D/ Telekom Sport
ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan a vorbit despre căsnicia ei cu Laurențiu Reghecampf în cei mai frumoși termeni la sfârșitul anului trecut.

Impresara a fost întrebată dacă este adevărat că a divorțat de mai mult timp de antrenorul de fotbal și doar așteaptă momentul potrivit pentru a face public statutul ei civil.

ADVERTISEMENT

Afacerista care a făcut milioane de euro din impresariat în fotbal a participat în emisiunea „40 de întrebări” moderată de Denise Rifai, unde a vorbit deschis despre căsătoria ei.

Anamaria Prodan spunea în 2020 că Reghecampf nu va divorța niciodată de ea

Nimic din ce spunea în luna decembrie 2020 nu anunța vestea apărută azi, din senin. Ba mai mult, Anamaria i-a mărturisit lui Denise că niciodată nu s-a pus problema divorțului și că de fiecare dată când au existat probleme au știut să discute ca doi oameni maturi și să le rezolve fără implicații sentimentale sau nervi.

ADVERTISEMENT

Vedeta a dezvăluit în cadrul aceluiași interviu și ce cadouri scumpe îi făcuse anul trecut lui Laurențiu.

Anamaria i-a dăruit soțului un Ferrari, evaluat undeva la jumătate de milion de dolari și un Rolls Royce.

ADVERTISEMENT

Ce îi mărturisea lui Denise Rifai: „Suntem suflete pereche”

„Niciodată nu voi divorța și nici el de mine. Suntem suflete pereche. Mașinile amândouă au fost cadoul meu pentru el. Nu există.

Este cel mai bun bărbat. Cel mai tandru. Este bărbatul care nu mă lasă să fac absolut nimic. Îmi aduce mâncarea la pat. Îmi aduce florin în fiecare zi.

ADVERTISEMENT

Este un om unic. Bărbații ca Laurențiu Reghecampf sunt pe cale de dispariție”, a declarat Anamaria Prodan la Kanal D.

Aceasta a vorbit și despre scandalul din 2012, când fosta soție a lui Reghe a acuzat-o că i-ar fi furat bărbatul.

Impresara a spus că s-ar putea spune că l-a despărțit pe Reghecampf de fosta soție, însă el avea deja o relație tensionată cu fosta nevastă. Anamaria a spus că a primit asigurări de la Laurențiu că relația lui cu fosta nevastă era deja ruptă și că nu a stricat familia nimănui.

Femeia de afaceri a mai precizat că nu și-a ținut niciodată soțul sub papuc. În căsnicia ei, el era cel care cânta în casă: „Dacă el se uită cu ochii ficși la tine, îngheți. Când s-a uitat foarte adânc a tăcut toată lumea în casă”.

ADVERTISEMENT