Life

Ce spunea Andreea Esca despre măști, înainte de presupusa infectare cu coronavirus: ”Greșești fără să vrei”

15.07.2020 | 18:12
Ce spunea Andreea Esca despre masti inainte de presupusa infectare cu coronavirus Gresesti fara sa vrei
ADVERTISEMENT

Andreea Esca a vorbit despre importanța măștii de protecție doar cu câteva zile înainte de presupusa infectare cu noul tip de coronavirus. Prezentatoarea de la Pro TV mărturisea într-un interviu că anul acesta este foarte greu din cauza virusului, oamenii greșind fără să-și dea seama.

Celebra știristă era de părere că orice decizie ar lua oamenii perioada aceasta este inevitabil să nu greșească pentru că trebuie să fie atenți la foarte multe aspecte pe care înainte nu le-ar fi băgat în seamă. În plus, Andreea Esca spunea că face tot ce este posibil ca totul să fie bine, să nu ia contact cu virusul.

ADVERTISEMENT

„Anul acesta e foarte complicat, adică încercăm să fim cum eram, dar nu putem să fim chiar cum eram și e chiar greu, pentru că oamenii sunt niște animale sociale”, spunea prezentatoarea de la Pro TV, cu câteva zile înainte de petrecerea din stațiunea Olimp, informează antena3.ro

Andreea Esca, despre COVID-19. Ce spunea vedeta înainte de presupusa infectare

„Noi suntem niște ființe extrem de sociabile și e foarte complicat să fii tot timpul atent, să nu te apropii foarte tare de câte cineva care în mod normal vii, te îmbrățișezi, te pupi, că așa eram obișnuiți, pune masca, scoate masca, cât de departe, cât de aproape, adică e foarte-foarte complicat.

ADVERTISEMENT

Chiar cred că pentru toată lumea este foarte greu. Nu știi cum să faci să fie bine, greșești fără să vrei și îți dai seama după aia și te enervezi, adică suntem mult mai atenți față de cum eram înainte când veneai în vacanță și nu-ți mai păsa de nimic.

Dar, vom trece și peste asta, sper, cu bine”, a mai completat vedeta la vremea respectivă în interviul acordat postului la care lucrează de atâția ani, potrivit sursei citate mai devreme.

ADVERTISEMENT

Întrebată dacă s-a gândit de mai multe ori înainte de a veni pe litoralul românesc, Andreea Esca a declarat că a așteptat foarte mult timp venirea sezonului estival pentru că iubește foarte mult marea și petrecerile.

„Chiar și asta, da! (…) Facem tot ce e omenește posibil să fie bine. Am așteptat cu toții să vină vara și să ieșim. Noi suntem mari iubitoare de mare, într-adevăr, și de petreceri”, a mai spus știrista.

ADVERTISEMENT

Mai multe zvonuri lansate în ultimele zile spun că Andreea Esca a fost infectată cu COVID-19 după ce ar fi participat la inaugurarea complexului de patru stele din stațiunea Olimp. Se pare că vedetele prezente la eveniment nu au ținut cont de distanțarea socială și nu au purtat măști de protecție.

Poliția s-a autosesizat în acest caz după ce în spațiul public au apărut mai multe informații și imagini de la eveniment, însă o anchetă urmează să stabilească exact cele petrecute în perioada 26-27 iunie.

 

ADVERTISEMENT