Simona Halep

Ce spunea Daniel Dobre în 2015 despre o posibilă colaborare cu Simona Halep! „Nu am avut niciun fel de obligație față de ea”

20.03.2019 | 21:08
Ce spunea Daniel Dobre in 2015 despre o posibila colaborare cu Simona Halep Nu am avut niciun fel de obligatie fata de ea

Ziariștii americani au anunțat că Daniel Dobre va fi noul antrenor al Simonei Halep. Tehnicianul a ajuns deja în Statele Unite ale Americii și a început să lucreze cu fostul lider mondial din circuitul feminin. Nu este pentru prima oară când cei doi colaborează. În 2015, după turneul de la Wimbledon, Halep și Dobre puneau punct relației antrenor – jucătoare. Tehnicianul spunea însă că totul este posibil în viitor.

Ce spunea Daniel Dobre în 2015 despre o posibilă colaborare cu Simona Halep!

“Am mers la Wimbledon in calitate de prieten. Eu nu am avut niciun fel de obligatie fata de ea, asa cum nici ea nu a avut niciun fel de obligatie fata de mine. Nu am avut un contract cu Simona Halep. Sunt prieten cu ea, ne stim de mult, iar cand are nevoie de mine si am cateva zile libere, o ajut cu mare placere, asa cum am colaborat si cu alte jucatoare.

Cand mai e nevoie de mine, o ajut cu mare placere. Insa nu e nimic organizat, nimic premeditat, nimic gandit din timp. Ea este o fata care iubeste foarte mult tenisul si o ajut cat pot. Si faptul ca sunt ocupat cu scoala de tenis este unul dintre motive deoarece am o responsabilitate aici, unde am muncit mult. Meseria de antrenor este un job pe care sa-l faci pe termen lung, trebuie sa faci multe deplasari”, declara Daniel Dobre în 2015 despre relația cu Simona Halep.

Ce spunea Daniel Dobre în 2015 despre o posibilă colaborare cu Simona Halep! Dobre
Daniel Dobre a început deja lucrul alături de Simona Halep

Dobre, reacție despre contractul cu Halep

De altfel, în urmă cu patru ani de zile, Daniel Dobre îi dădea asigurări Simonei Halep. Antrenorul preciza că de fiecare dată când va fi nevoie de el, va încerca să o ajute pe româncă. Între timp, Halep reușea să urce pe prima poziție a clasamentului alături de australianul Darren Cahill și să câștige primul turneu de Mare Șlem din carieră. Halep a învins-o pe Sloane Stephens în finala de la Roland Garros din 2018

„Conteaza foarte mult si programul meu. Cand pot sa o ajut, o fac cu mare placere. Dar, spre exemplu, anul trecut in primavara nu s-a putut”, mai spunea Dobre acum patru ani.

  • 3 este locul pe care îl ocupă Simona Halep în clasamentul WTA

 

Tags: