Fotbal intern

Ce spunea Gabi Balint despre vârsta pe care o are: ”Bătrânețea e urâtă. Când îmbătrânești, ești gata!”

21.09.2019 | 15:13
Ce spunea Gabi Balint despre varsta pe care o are Batranetea e urata Cand imbatranesti esti gata

În urmă cu câțiva ani, Gabi Balint a oferit un interviu în care a vorbit despre vârsta sa, cum se simte, și ce înseamnă viața, bătrânețea și moartea pentru el. Atunci el a povestit că cel mai liber se simte atunci când urcă pe motocicletă și s-a caracterizat ca fiind un tip vioi.

Ce spunea Gabi Balint despre vârsta pe care o are: ”Noroc că mă mai urc pe motor și atunci mă simt pe deplin fericit”

”Nu regret nimic, niciodată. Decizii proaste în viață? Ca orice om. Dar nu stau niciodată să regret, oricum nu mai poți schimba mare lucru. Trebuie să iei fiecare moment, să încerci să te bucuri, că ne apropiem tot mai mult de bătrânețe. Bătrânețea e urâtă. Mă enervez când îl aud pe câte unul că zice – bă, ce frumos a îmbătrânit cutare sau cutare. Cum dracu’ să îmbătrânești frumos?”, declara Gabi Balint într-un interviu acordat în urmă cu câțiva ani pentru PressOne.

”Când îmbătrânești ești gata. La noi se simte și mai repede. Se cunosc acum toate loviturile și cantonamentele de iarnă, prin zăpadă. Noroc că mă mai urc pe motor și atunci mă simt pe deplin fericit, oricâte probleme aș avea. Nu-ți alegi o destinație, pleci pur și simplu. Încerc să-mi fac o viață mai liniștită, mai ferită de stresul și tensiunea pe care le trăiește un antrenor, să iau fiecare moment în parte și să mă bucur de el”, mai spunea fostul internațional.

Gabi Balint pe vremea când era antrenor la Politehnica Timișoara

”Sunt un tip vioi care-și propune să trăiască fiecare moment”

”Nu am probleme cu vârsta. Acum chiar e un avantaj că nu am păr, că altfel mai apăream încărunțit. Așa, mai păcălești. Oricum, important e cum te simți, cum te simți în interior. Eu am un hobby frumos, îmi place să ies cu motorul – sigur, când e timpul ca lumea -, în gașcă, cu Stelea și alții. Sunt un tip vioi care-și propune să trăiască fiecare moment. Asta încerc să fac; vârsta contează mai puțin, cea biologică. Sunt unii care poate au 30 de ani și se simt de 60. Ne mai plângem de durerile la spate, dar apoi ne urcăm pe motor și trece tot”afirma fostul câștigător al Cupei Campionilor Europeni cu Steaua.

Fostul internațional Gabi Balint a făcut infarct și a fost operat la Institutul pentru Boli Cardiovasculare C.C. Iliescu, medicii montându-i trei stenturi la inimă. În acest moment, el este în stare stabilă și a comunicat deja cu apropiaţii. Fostul atacant avea o mare pasiune pentru motociclete.

Tags: