Life

Ce spunea Irinel Columbeanu despre Emil Gabor. Declarațiile dure care au pus lumea pe jar

27.06.2020 | 14:58
Ce spunea Irinel Columbeanu despre Emil Gabor Declaratiile dure care au pus lumea pe jar
ADVERTISEMENT

Monica Gabor a intrat în vizorul public după căsătoria cu omul de afaceri Irinel Columbeanu, moment în care și familia tinerei din Bacău a început să fie în centrul atenției. Emil Gabor, tatăl frumoasei vedete, nu a avut o relație tocmai bună cu ginerele său, mai ales după divorțul fiicei sale.

Bărbatul care a murit în urma unui infarct pe 24 iunie nu avea o părere tocmai bună despre cel cu care Monica a format un cuplu mai bine de 5 ani, mai ales că în timpul căsniciei a apărut și un copil, o fetiță pe nume Irina.

ADVERTISEMENT

Nici Irinel Columbeanu nu era prea încântat de socrul său făcând câteva declarații care au pus lumea pe jar și asta după ce i-ar fi dat Monicăi bani pentru a achiziționa un apartament în Bacău pentru tatăl ei.

Irinel Columbeanu și Emil Gabor, la cuțite. Declarațiile controversate de acum câțiva ani

Emil Gabor se pare că nu l-a avut la suflet pe fostul său ginere, Irinel Columbeanu, despre care a avut de spus numai cuvinte dure după divorțul acestuia de fiica sa, Monica. Invitat în platoul unei emisiuni TV, tatăl surorilor Gabor a declarat că fostul său ginere este un „om rău” care nu i-a dat nimic din avere fiicei sale.

ADVERTISEMENT

Irinel Columbeanu nu s-a lăsat mai prejos și i-a dat imediat replica regretatului Emil Gabor care a fost înmormântat vineri, 26 iunie, alături de fosta sa soție, Veronica Bulai, de care divorțase în urmă cu foarte mulți ani.

„Săracul nenorocit care sunt eu le-a trimis bani fetelor dumitale ca ți cumpere un apartament. Dacă ele au luat unul mult mai modest decât ar fi putut, este treaba lor.

ADVERTISEMENT

Oricât ar fi de răpciugos apartamentul, tot din banii mei a fost luat”, a afirmat la momentul respectiv Irinel Columbeanu, contactat telefonic, potrivit opiniatimisoarei.ro.

Ce părere avea Emil Gabor despre fostul său ginere, Irinel Columbeanu

Emil Gabor a susținut în repetate rânduri că nu a fost niciodată de acord cu relația dintre fiica sa, Monica, și Irinel Columbeanu. Bărbatul spunea în urmă cu câțiva ani că omul de afaceri și-a trecut întreaga avere pe numele părinților pentru a nu împărți averea după divorț.

ADVERTISEMENT

„Irinel e un sărac nenorocit. Nu are nimic de partea lui, a trecut totul în averea tatălui ca nu-i dea nimic fetei mele cu care a trăit cinci ani de zile. Este un om rău, mai rău decât orice om de rând, spunea în trecut Emil Gabor pentru emisiunea „Acces Direct” de la Antena 1.

ADVERTISEMENT