Life

Ce spunea Laurențiu Reghecampf despre Anamaria Prodan înainte de despărțire: ”S-a luptat pentru mine ca nimeni alta”

Până să se despartă de Anamaria Prodan, Laurențiu Reghecampf vorbea despre soția lui cât se poate de frumos, considerând-o singura femeie care contează în viața lui, așa cum a și consemnat impresara în cartea pe care a lansat-o de curând, "Da, sunt cea mai bună!"
26.10.2021 | 12:28
Ce spunea Laurentiu Reghecampf despre Anamaria Prodan inainte de despartire Sa luptat pentru mine ca nimeni alta
Ce spunea Laurențiu Reghecampf despre Anamaria Prodan înainte de despărțire Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Dacă Anamaria Prodan, de-a lungul timpului, a tot vorbit despre relația ei cu Laurențiu Reghecampf și, ani la rândul, l-a numit ”Soarele” ei, antrenorul a fost mult mai discret în a-și etala, public, sentimentele pe care le avea pentru impresară.

Ce spunea Laurențiu Reghecampf despre Anamaria Prodan

În cartea scrisă și terminată cu puțin timp înainte ca lucrurile din cuplul lor să se complice, iar cei doi să se despartă și să anunțe divorțul, Anamaria Prodan consemna vorbele lui Laurențiu Reghecampf. Care, deloc volubil în viața de zi cu zi, s-a ”desfășurat” în scris atunci când a venit vorba despre soția lui.

ADVERTISEMENT

”Eu, mai tăcut din fire, ea vorbăreață și foarte expansivă. Își punea amprenta asupra oricui intra cu ea în contact, fără doar și poate. Nici nu simțeai că te schimbă din rădăcini. (…) M-am întrebat, de multe ori, de unde vine acea putere interioară. Clar de la Dumnezeu, pentru că nu am întâlnit în viața mea un om atât de dârz, de puternic, de luptător, de drept. Anamaria este un exemplu de om adevărat, cum puțini se mai nasc în ziua de azi”, spunea Laurențiu Reghecampf.

Mai mult decât atât, recunoaște Laurențiu Reghecampf, relația pe care a avut-o cu Anamaria Prodan i-a schimbat viața din temelii, ea fiind, în fapt, secretul din spatele succesului pe care îl are în antrenorat.

ADVERTISEMENT

”Mi-a dat încredere fără limită, mi-a explicat ce înseamnă imaginea în tabloul unui om perfect. Când am încheiat cariera de fotbalist îmi aduc aminte că am ieșit în grădina caseu și, zâmbind, mi-a spus: `De azi mergem pe alt drum, o să ajungi cel mai mare antrenor! O să facem tot ce este posibil omenesc ca tu să faci istorie în antrenorat`.  (…) Cred cu tărie că în soarta oricărui bărbat de succes stă o femeie puternică”, a mai precizat Laurențiu Reghecampf.

Laurențiu Reghecampf o compara cu o leoaică

Anamaria Prodan a fost o leoaică, în opinia lui Laurențiu Reghecampf, care i-a luat apărarea, cu ferocitate chiar, de fiecare dată când a fost nevoie.

ADVERTISEMENT

”A stat lângă mine secundă de secundă și a urmărit ca o leoaică fiecare mișcare a mea și mai ales a celor de lână mine. S-a luptat pentru mine ca nimeni alta pe pământ. Nu a permis nimănui să vorbească un cuvânt rău despre mine. (…) Am înțeles, alături de Anamaria, cât de importantă este imaginea. Cât de serios trebuie să fii în meserie și în viață. Ce educație și ce exemplu trebuie să dai copiilor tăi”, a mai spus Laurențiu Reghecampf.

Mai mult, în descrierea pe care i-a făcut-o, Laurențiu Reghecampf a simțit nevoia să mai precizeze câteva lucruri: ”E o femeie care domină lumea bărbaților, o femeie cum puține se nasc”.

ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan, la un pas să îl concedieze pe Laurențiu Reghecampf

La începutul carierei de antrenor, în ciuda faptului că își propusese să îl transforme într-unul dintre numele grele ale domeniului, Anamaria Prodan a avut diferende serioase cu soțul ei. Iar pe atunci, cum impresarul era președintele clubului din Buftea, iar Laurențiu Reghecampf antrenor, au apărut problemele din cauza rezultatelor slabe ale echipei.

”Am chemat antrenorul în birou la mine și i-am spus că, dacă nu redresează urgent situația, voi fi nevoită să-l dau afară. A rămas uimit. (…) Țin mine că s-a ridicat și a ieșit fără un cuvânt”, povestește în cartea sa, Anamaria Prodan.

E adevărat, cu atenționările primite, povestește Anamaria Pordan, Laurențiu Reghecampf a reușit să câștige următoarele meciuri în divizia a doua din România și, astfel, să își păstreze postul de antrenor.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf divorțează

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au decis să divorțeze, așa cum, de altfel, FANATIK a anunțat în exclusivitate, după ce relația lor a fost compromisă de apariția în viața antrenorului a unei alte femei.

Și, după ce FANATIK a anunțat că iubita antrenorului, Corina, este însărcinată, Anamaria Prodan a acceptat că divorțul este inevitabil și a anunțat că îi va oferi divorțul lui Laurențiu Reghecampf.

”Am nevoie doar de prieteni adevărați, de oamenii loiali, de oamenii inteligenți, de copiii mei ca să pot merge mai departe și ca să ‘predau’ tuturor lecția despre familie și despre demnitate”, spunea, după ce a fost anunțat divorțul de Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT