Life

Ce spunea soția lui Pepe înainte de divorț: „Aș fi vrut de multe ori să vorbesc și să mă descarc”

03.11.2020 | 10:11
Ce spunea sotia lui Pepe inainte de divort As fi vrut de multe ori sa vorbesc si sa ma descarc
Pepe și Raluca Pastramă, divorț neașteptat. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Vestea divorțului dintre Pepe și Raluca Pastramă a zguduit lumea mondenă din România. Anunțul a fost făcut aseară de cântăreț, iar motivele despărțirii ar putea fi unele mai vechi. Raluca a vorbit în urmă cu ceva timp despre problemele cu care s-a confruntat la începutul relației, acum 8 ani.

Pepe a scris că el și Raluca nu mai formează un cuplu și urmează să divorțeze la notar, amândoi ajungând la concluzia că nu merită să pornească un proces, mai ales că astfel de procese ar putea fi lungi și chinuitoare și nu mai spunem faptul că la mijloc sunt două fetițe minunate.

ADVERTISEMENT

În urmă cu câțiva ani, Raluca a fost implicată în tot felul de polemici, majoritatea iscate de niște acuzații aduse de fosta soție a lui Pepe, Oana Zăvoranu, care nu credea încă de atunci în relația lor.

Raluca Pastramă s-a simțit stingheră la începutul relației cu Pepe

Raluca ex-Pascu de acum a spus că i-a fost foarte greu mai ales la începutul relației, iar declarațiile ei de  acum o lună pot fi privite astăzi cu alți ochi.

ADVERTISEMENT

„Aș avea multe de spus. Și în toți anii ăștia și eu am avut multe lucruri pe care le-am ținut așa sufocate în sufletul meu. Aș fi vrut de multe ori să vorbesc și să mă descarc, să-mi deschid sufletul și să vorbesc cu oamenii. Mi-aș fi dorit să mă cunoască oamenii mai mult decât așa, prin prisma unor poze”, au fost declarațiile de acum ceva timp ale Ralucăi.

„Sunt multe lucruri pe care aș vrea să le împart. Sunt un om cu multe idei și cu multă imaginație, îmi place să vorbesc. Sunt un om super deschis și cu vorbele la mine întotdeauna.

ADVERTISEMENT

Am avut așa un trac din cauza celor întâmplate la începutul relației mele cu Pepe și nu doar la început. Au fost ani de zile în care presa m-a tocat și am simțit nevoia să mă închid în mine”, mai spunea atunci bruneta.

Tags: