Life

Ce a spus Claudia Pătrășcanu despre despărțirea cuplului Bianca Drăgușanu-Gabi Bădălău. Era de așteptat să reacționeze așa

11.02.2021 | 16:54
Ce a spus Claudia Patrascanu despre despartirea cuplului Bianca DragusanuGabi Badalau Era de asteptat sa reactioneze asa
Ce spus Claudia Pătrășcanu despre despărțirea cuplului Bianca Drăgușanu - Gabi Bădălău. Era de așteptat să reacționeze așa. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Invitată în platoul unei emisiuni, Claudia Pătrășcanu a vorbit despre despărțirea dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, care s-a petrecut recent, după ce au petrecut clipe de vis împreună. 

Aflată în plin proces de divorț cu afaceristul, Claudia Pătrășcanu a vorbit despre cea mai nouă despărțire din showbiz. Bruneta nu este interesată de viața fostului partener, însă este deranjată de lucrurile care apar în presă despre el, pe care le-ar putea auzi și copiii.

ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu a anunțat pe contul de Instagram că este o femeie liberă și asumată, adăugând că este fericită în acest moment și a învățat din greșelile făcute în trecut.

Ce spus Claudia Pătrășcanu despre despărțirea cuplului Bianca Drăgușanu – Gabi Bădălău. Era de așteptat să reacționeze așa

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău și-au încheiat povestea de dragoste cu mai bine de un an și jumătate în urmă, iar de atunci sunt într-un continuu scandal din cauza custodiei celor doi băieți. Recent, afaceristul s-a cuplat cu Bianca Drăgușanu în Dubai, după care au petrecut clipe minunate în Maldive.

ADVERTISEMENT

Se pare că povestea lor de dragoste nu a durat foarte mult, deși aveau deja planuri de nuntă. Claudia Pătrășcanu a fost invitată în platoul unei emisiuni de la Antena Stars, unde a declarat că nu o interesează viața fostului soț.

Fosta componentă a trupei „Exotic” a ținut să precizeze că o interesează numai copiii ei și ar vrea ca tatăl lor să fie mai responsabil atunci când vine vorba de ei. În plus, băieții au mai crescut și nu este bine pentru ei să audă lucruri nepotrivite despre părintele lor.

ADVERTISEMENT

„Ce pot să spun? Habar nu am. Este viaţa lui. Adică, el ştie foarte bine ce face. Adică, e vaccinat, ştiţi vorba aceea. Doar că, într-un timp atât de scurt… vă daţi seama că mă gândesc doar la copii în momentul acesta. Copiii au început să crească, văd tot felul de lucruri. Ar trebui să se gândească şi el un pic mai mult la băieţii noştri căci este vorba doar de educaţia pe care, noi, părinţii. le-o dăm.

Mi se pare un pic ruşinos şi mai târziu va trebui să le dăm explicaţii copiilor şi nu ştiu ce le vom spune. Cât despre viaţa lui sau a noastră, fiecare face ce vrea. Şi atunci, ce pot să spun eu?”, a declarat Claudia Pătrășcanu la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Claudia Pătrășcanu așteaptă ca divorțul să se încheie 

Claudia Pătrșcanu a declarat că este nerăbdătoare ca proesul de divorț să ajungă la final și luptă în continuare pentru a obține custodie asupra copiilor. Gabi Bădălău va face în continuare parte din viața ei, dar numai în calitate de tată al celor doi băieți pe care îi au împreună.

„Pe mine nu mă mai surprinde nimic, să ştiţi. Din tot ce face el, nu mă surprinde şi plus de asta avem două vieţi separate. De un an şi jumătate ne-am separat. El astăzi este cu cineva, mâine nu mai este. Dar vă daţi seama că eu ca mamă nu pot decât să mă gândesc la copii, ce vor spune ei. În ceea ce mă priveşte pe mine, vreau să ies din această căsnicie cu demnitate, vreau să îmi privesc copiii în ochi.

Vreau să mă privesc pe mine în oglindă şi să fiu mulţumită de mine. Cât despre el, chiar nu mă interesează. Nu am ce să comentez din acest punct de vedere al vieţii lui private. Noi nu mai suntem căsătoriţi. Singurul lucru la care ar trebui să se gândească şi la care să fie mai atent şi mai rezervat sunt copiii”, a continuat cântăreața.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău și-au spus „adio”

Scurta pooveste de dragoste dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău a ajuns la final, mult mai repede decât s-ar fi așteătat internauții. Frumoasa blondină a făcut anunțul pe Instagram, însă nu în mod direct, ci precizând că este singură, asumată și independentă, dar fericită.

„Sunt o femeie independentă, asumată, liberă și fericită și foarte bucuroasă cu tot ce i se întâmplă. Mi-ar plăcea să cred faptul că am învățat din greșelile mele! Vă dau câteva sfaturi utile, nu treceți cu vederea atât de ușor peste infidelitate și agresivitate, purtați-vă mai rece cu oamenii, că de la căldură se strică”, a spus vedeta pe InstaStory.

De asemenea, FANATIK a aflat mai multe informații despre cea mai nouă despărțire din showbiz. Se pare că cei doi nu se mai înțelegeau și își doreau lucruri diferite de la viață, însă Bianca Drăgușanu este bine și nu a fost afectată de situație.

„Au încercat să aibă o relaţie, dar nu s-a putut, fiecare îşi dorea lucruri diferite. Nu tot ce pare lapte şi miere şi este… Au avut o vacanţă frumoasă împreună, au mers la restaurante, au exista momente împreună şi cadouri, dar atât. Bianca nu este afectată, nu a avut nici de pierdut, nici de câştigat, este o femeie căreia nu îi lipseşte ceva”, au declarat surse apropiate de fosta asistentă TV pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT