Fotbal intern

Un fotbalist de geniu, dorit de olteni la inaugurarea noului stadion. De ce a picat amicalul

Incertitudinea în legătură cu data la care va fi lansat noul stadion al Craiovei nu a fost alungată încă, ultimele avize de funcţionare întârziind să apară. În aceste condiţii, meciul cu...
25.10.2017 | 08:37
Un fotbalist de geniu dorit de olteni la inaugurarea noului stadion De ce a picat amicalul

Incertitudinea în legătură cu data la care va fi lansat noul stadion al Craiovei nu a fost alungată încă, ultimele avize de funcţionare întârziind să apară. În aceste condiţii, meciul cu FCSB, de duminică, 29 octombrie, care se credea că va fi primul pe noul “Oblemenco” ar putea fi mutat la Severin.

Cum oltenii au discutat de ceva vreme cu oficialii de la Slavia Praga pentru un amical ce urmează a avea loc pe data de 9 noiembrie, s-ar putea ca acest meci să reprezinte inaugurarea bijuteriei din Bănie. Interesant este faptul că, în aceeaşi zi, are programat şi naţionala un amical cu Turcia, tot la Craiova, urmând a fis chimbate ori data, ori locaţia, în speţă Cluj Arena. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi din Cupa Romaniei

Vedete ca Tagliatela sau Carnevale îşi anunţaseră deja prezenţa la inaugurarea stadionului din Craiova

Ştirea bombă în privinţa inaugurării ar fi putut fi, însă, alta: aducerea lui Diego Maradona în Bănie. Şefii grupării “alb-albastre” plănuiau un patrulater de excepţie, care ar fi putut aduce pe gazonul noii arene generaţiile 1986-1987 ale echipelor Napoli, Universitatea Craiova, Steaua şi Young Boys Berna.

Apoi, oltenii singuri, şi-au dat seama că varianta ar fi prea fantezistă şi au renunţat, deşi italienii, cel puţin, au luat lucrurile în serios. Astfel, Carnevale, Bagni, De Napoli sau Taglialatela anunţaseră deja că sunt gata să vină, doar Diego Armando Maradona şi Careca neoferind vreu răspuns. Se pare că fostul star argentinian, în vârstă de 56 de ani, ar fi solicitat 30.000 de euro doar pentru a participa la acţiune.

Tags: