Fotbal international

Ce știu jucătorii de la Milsami Orhei despre FCSB. “Nu-l cunosc pe antrenorul lor! Îmi place Dennis Man!”

10.07.2019 | 19:22
Ce stiu jucatorii de la Milsami Orhei despre FCSB Nul cunosc pe antrenorul lor Imi place Dennis Man

FCSB va primi vizita formației Milsami Orhei în manșa tur a turului 1 preliminar din Europa League, joi, 11 iulie, de la ora 21.30, la Giurgiu, pe stadionul “Marin Anastasovici”, iar Vadim Bolohan, fundașul central al grupării din Moldova a dezvăluit ce știe despre FCSB.

Ce știu jucătorii de la Milsami Orhei despre FCSB

“Un drum greu, cu autocarul 7 ore e un drum greu, dar avem mâine toată ziua până la meci și sper să ne refacem. Suntem profesioniști și trebuie să ne acomodăm la această situație. Cu avionul era mai complicat. Trebuia să ne trezim foarte dimineață și ajungeam la o oră nu potrivită pentru noi și am plecat cu autocarul.  Este obositor să mergem acolo la antrenament, dar nu avem ce să facem, asta e meseria noastră și orice greu e trebuie să trecem peste.

Este foarte important acest meci. FCSB, echipă cu palmares bun, titrată și pentru noi e un meci interesant. Pentru noi e o echipă foarte bună, de nivel european”, a spus Vadim Bolohan, fundașul central al lui Milsami, conform telekomsport.ro. Întrebat dacă joacă împotriva FCSB-ului sau a Stelei, Vadim a răspuns: “Nu știu… Noi și acum… Colegii se mai încurcă. Noi spunem Steaua. Pentru noi, FCSB e o echipă nouă”. 

Vadim Bolohan, fundașul central al celor de la Milsami Orhei
Vadim Bolohan, fundașul central al celor de la Milsami Orhei

 

Moldovenii nu-l cunosc pe Bogdan Andone

Vadim Bolohan a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Dennis Man, jucător pe care l-a urmărit la Campionatul European U21 găzduit de Italia și San Marino, dar recunoaște că nu știe foarte multe despre Bogdan Andone, antrenorul FSB-ului.

“Îmi place Dennis Man. Stilul lui de joc, am urmărit Campionatul European de tineret, România are jucători tineri foarte buni și cred că pe viitor vor ajunge mari. Nu-l cunosc pe antrenorul lor. Am auzit, dar nu prea mult”, a mai spus Vadim Bolohan. Acesta a comentat și în legătură cu diferența salarială de la cele două grupări. “Nu știu, e diferit. La noi e cam 2.000.”  În momentul în care a aflat că la FCSB media e de 10.000 de euro, Bolohan a răspuns. “Sigur, și la Barcelona e media de un milion. Nu asta joacă.”