Life

Ce strategie are Oana Radu pentru a câștiga Bravo, ai stil. Secretele concurentei, dezvăluite

29.10.2020 | 12:59
Ce strategie are Oana Radu pentru a castiga Bravo ai stil Secretele concurentei dezvaluite
ADVERTISEMENT

Oana Radu a recunoscut că își dorește să câștige competiția „Bravo, ai stil! Celebrities” și, pentru că în ultima vreme ținutele ei nu au fost foarte apreciate, are de gând să își schimbe stilistul. Roxana Nemeș dezvăluie, însă, secretele pe care cântăreața le-ar avea pentru ajunge cât mai departe.

Nemeș e de părere că schimbarea Oanei nu are legătură cu stilistul și spune că artista ar avea o strategie asemănătoare cu cea a Deei Codrea, care la început a venit mai decent îmbrăcată, urmând ca, ulterior, să apară din ce în ce mai provocatoare, pentru a reuși în planurile de a avansa în competiție.

ADVERTISEMENT

Roxana povestește că solista pune în aplicare invers planul Deei, dar are cuvinte de laudă la adresa modului în care Oana Radu se prezintă, admirându-i stilul vestimentar și kilogramele pierdute.

Oana Radu, strategie pentru a câștiga Bravo, ai stil. Secretele divulgate de Roxana Nemeș

Oana Radu face față destul de greu provocărilor apărute în emisiune, dar, cu toate acestea, ea își dorește să ajungă cât mai departe și chiar să câștige competiția.  Roxana Nemeș spune că acesta ar avea un plan bine pus la punct.

ADVERTISEMENT

„Vreau neapărat să specific ceva! Oana Radu are o strategie în genul Deei. Deea a venit inițial mai îmbrăcată, iar acum vine mai sexy. Oana Radu inițial a venit mai sexy, iar acum e mai îmbrăcată, dar este îmbrăcată bine!

Ai slăbit foarte mult, arăți foarte bine. Oricât de îmbrăcată e și oricât de cumințică, tot precedă spre ceva mai sexy, nu putem spune la tv!”, a spus Nemeș în ediția de miercuri seară, în timp ce analiza ținuta Oanei, potrivit wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Oana Radu, pusă în dificultate de fanii de pe rețelele se socializare

Vedeta este foarte activă în mediul online și încearcă să-și ajute admiratoarele să ajungă la kilogramele dorite, împărtășind cu ele experiența pe care ea a avut-o. Totuși, apar și comentarii care o acuză pe șatenă de diferite lucruri și care nu îi aduc prea mare bucurie.

Ultima experiență de acest fel a venit în urma unei acuzații a unui fan cu privire la filtrele numeroase pe care Oana le folosește. Ea a răspuns spunând că uneori simte nevoia de îmbunătățire a aspectului fizic: „aș vrea să îi spun că așa arată fața mea și că noi, fetele, avem nevoie de foarte multe ori de aceste trucuri, pentru a ne simți mai frumoase, pentru a avea mult mai multă încredere în noi… Pentru că, ce-i drept, societatea în care trăim și mediul în care oamenii ne tratează sau se poartă cu noi, cumva își pune amprenta pe stilul nostru de viață”, a scris artista, potrivit sursei citate mai sus.

ADVERTISEMENT

Nu este prima acuzație care i se aduce concurentei. Ea a fost aspru criticată de fani după asocierea cu Andreea Tonciu, iar acest lucru a făcut-o să nu le mai permită acestora să îi comenteze postările. „Să judeci e foarte ușor! Să critici, de asemenea! În apărarea mea și pentru cei care mă jignesc spunandu-mi că sunt grasa, că am picioarele groase sau că trebuie să merg la sală, voi spune următoarele.

Sunt la a doua reușită în lupta cu kilogramele din viața mea și că emisiunile pe care le vedeți sunt filmate în luna iunie!Deși televizorul îngrașă, sunt foarte mândră de mine, de felul în care arăt, și de tot parcursul meu ca om! Trist este pentru cei ce dau mesaje urâte, că nu au un lucru mai bun de făcut cu timpul lor. Foarte trist!”, a spus ea cu privire la cei care găseau motive să o jignească.

 

ADVERTISEMENT