Life

Ce studii are Brânzoi din Las Fierbinți? Ionuț Ciocia, dezvăluiri la Pro TV: „În liceu, eram bezmetic”

Ionuț Ciocia, alias Brânzoi din Las Fierbinți, și-a amintit despre perioada adolescenței. Cum era celebrul actor din serialul difuzat pe Pro TV în perioada liceului?
15.06.2022 | 16:14
Ce studii are Branzoi din Las Fierbinti Ionut Ciocia dezvaluiri la Pro TV In liceu eram bezmetic
Ionuț Ciocia a vorbit despre perioada liceului. Foto: captură Pro TV
ADVERTISEMENT

Ionuț Ciocia este un actor iubit de public. Cunoscut pentru rolul lui Brânzoi din Las Fierbinți, acesta a dezvăluit că încă din liceu visa la o carieră în lumea cinematografiei și era responsabil cu buna dispoziție în clasă.

Ce studii are Ionuț Ciocia? Cum era Brânzoi din Las Fierbinți în perioada liceului

Ionuț Ciocia a fost invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță, iar moderatorul i-a pregătit mai multe surprize. Actorul care îl interpretează pe Brânzoi în serialul de comedie Las Fierbinți și-a adus aminte de perioada liceului.

ADVERTISEMENT

Pe vremea aceea cânta la chitară, scria poezii, dar visul său era să devină un mare actor. Dorința i s-a îndeplinit. În anul 1996, a absolvit Facultatea de Teatru, din cadrul Universității Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografică I. L. Caragiale din București, dar, în adolescență, era responsabil cu buna dispoziție.

„În liceu, eram bezmetic. Făceam lumea să râdă. Aveam impresia că mă fac actor și nu știam cum. La un moment dat, colegii mei mă rugau să facă profesorii să râdă, ca să scape de extemporale.

ADVERTISEMENT

Și imitând aproape toți profesorii, s-a dus buhul prin liceu, în cancelarie mai ales. Vreo 20 de minute, de multe ori, stăteam și făceam show-uri și mai puțin școală”, și-a amintit actorul din Las Fierbinți. 

Povestea a fost susținută și de un fost coleg de liceu, care și-a amintit de un moment în care Ionuț Ciocia a fost scos la tablă de profesorul de matematică.

ADVERTISEMENT

„Înainte de ora de matematică, tu încercai să ne faci să râdem. Ai început un monolog și spre final, a intrat și profesorul în clasă. Noi am râs. Te-a scos la tablă și ți-a pus 4”, a povestit fostul coleg al lui „Brânzoi”.

Fasolea, mâncarea preferată a actorului din Las Fierbinți

Ionuț Ciocia a mărturisit faptul că mâncarea sa preferată este fasolea. Actorul a povestit o întâmplare de la mare. „Brânzoi” a combinat în mod neinspirat mai multe alimente și a suportat consecințele.

ADVERTISEMENT

„La un revelion, eram singur acasă și i-am spus mamei să-mi facă o fasole.(…) Eram la mare, eram o gașcă acolo și ne-am pus la masă, nu știu ce am avut în ziua aia, dar am făcut numai combinații tâmpite.

M-am umflat…am mâncat fasole, pește, mămăligă, limonadă, roșii, castraveți, icre, papanași….N-am mai putut să merg. Mi-a fost atât de rău…Praf am fost”, a declarat Ionuț Ciocia.

ADVERTISEMENT