Life

Ce studii are, de fapt, Alexia Eram. Concurenta de la America Express nu a făcut facultatea în România

Ce studii are Alexia Eram, concurentă la America Express 2023. Tânăra a absolvit facultatea anul trecut, dar nu a studiat în România.
26.05.2023 | 22:56
Ce studii are de fapt Alexia Eram Concurenta de la America Express nu a facut facultatea in Romania
Ce studii are Alexia Eram, concurentă la America Express. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Alexia Eram este concurentă la America Express 2024, alături de fratele ei, Aris, dar ce studii are tânăra? Fiica Andreei Esca a absolvit facultatea anul trecut, dar nu în țara natală.

Ce studii are Alexia Eram, concurentă la America Express

Împreună cu fratele ei, Aris, Alexia Eram va participa la îndrăgitul reality show de la Antena 1. Cei doi au acceptat provocarea deoarece sunt pasionați de acest format TV unde își vor testa limitele

ADVERTISEMENT

Tânăra a urmat cursurile unei facultăți din Marea Britanie. Aceasta a urmat cursurile de la University of Creative Arts. Acolo a obținut o diplomă de licență cu specializarea Marketing, Publicitate și Relații publice în domeniul modei.

Alexia Eram este pasionată de haine, motiv pentru care a ales să-și urmeze studiile în domeniul modei. Studiile superioare ale Alexiei Eram au costat destul de mult.

ADVERTISEMENT

Mai exact, un singur an de studii la facultatea absolvită de iubita lui Mario Fresh costă 15.000 de lire. La această taxă se mai adaugă încă 15.000 de lire pentru cazare, transport și masă. Doar un singur ciclu de licență a costat 90.000 de lir.

Alexia Eram, declarații despre participarea la America Express

Născută pe 31 august 2000, Alexia Eram este cu trei ani mai mare decât fratele său. Amândoi sunt convinși că experiența va fi una foarte interesantă și sunt nerăbdători să înceapă aventura. Va fi o experiență nouă pentru ambii concurenți, din mai multe puncte de vedere, deoarece vor petrece mereu timp unul alături de celălalt.

ADVERTISEMENT

“Am acceptat invitația de a pleca în America Express pentru că ne place foarte mult acest format tv în care îți sunt testate limitele într-un fel special. Pe de altă parte, cred că nici în momentul de față nu știm exact în ce ne-am băgat, dar suntem siguri, și eu și fratele meu, că poate fi una dintre cele mai interesante experiențe ale vieții.

Și dacă nu la 20 de ani, când?! Ne dorim să ne bucurăm de fiecare moment, să-l trăim la maximum, să învățăm cât mai multe, să descoperim locuri, oameni și obiceiuri, și să rămânem cu amintiri frumoase.

ADVERTISEMENT

Chiar și faptul că voi fi cu fratele meu, 24 de ore din 24, este ceva nou. Cine petrece non stop atâta timp cu un frate la vârsta asta? Cred că va fi o bază solidă pentru viitorii ‘frați adulți’:)”, a spus Alexia Eram despre participarea la America Express – Drumul Soarelui,  notează a1.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: