Life

Ce studii are, de fapt, Andra Măruţă. Cântăreaţa şi-a dorit să fie profesoară

Andra este una dintre cele mai iubite artiste din țară. Ce studii are cântăreața, care și-a dorit să fie și profesoară de canto.
18.10.2022 | 12:50
Ce studii are de fapt Andra Maruta Cantareata sia dorit sa fie profesoara
Ce facultate a terminat Andra. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

La cei 36 de ani, Andra este o femeie împlinită. Are o carieră de succes, fiind una dintre cele mai cunoscute artiste din țară, cu una dintre cele mai bune voci, este mamă a doi copii și are un soț celebru, care o susține în tot ceea ce face. Ca să ajungă o cântăreață apreciată, Andra a muncit foarte mult. Ce studii a urmat?

Ce facultate a terminat Andra. Artista vrea să fie și profesoară de muzică

Andra a terminat Facultatea de Pedagogie Muzicală din cadrul Universității ”Spiru Haret”, luându-și examenul de licență cu nota 9,30.

ADVERTISEMENT

”Pentru examenul de licență trebuie să te pregătești, chiar de când ai început o facultate, dacă ți-e limpede unde vrei să ajungi.

Eu m-am documentat și în anii trecuți, dar anul cel mai dificil a fost cel trecut, când, pe măsură ce se apropia data examenului, aveam senzația că nu voi parcurge niciodată toată bibligrafia.

ADVERTISEMENT

Am avut emoții până să înceapă examenul. Dar, treptat, m-am liniștit și mi-am recăpătat încrederea în mine”, declara Andra la scurt timp după ce a absolvit facultatea, potrivit Mediafax.

Andra, nerăbdătoare să fie și profesoară: ”Știu că acest moment va veni”

Pentru că are studii în pedagogie muzicală, Andra poate fi și profesoară de canto. De altfel, după ce și-a susținut examenul de licență, Andra și-a exprimat dorința de a preda.

ADVERTISEMENT

”Acum am posibilitatea ca, într-o zi, să mă pot dedica și laturii pedagogice. Știu că acest moment va veni și mă gândesc cu bucurie la viitorii mei elevi, cărora vreau să le transmit pasiunea mea pentru muzică”, mai spunea Andra .

La un moment dat, visul de a fi cadru didactic i s-a îndeplinit Andrei. În calitate de jurat al emisiunii ”Vocea României Junior” a avut ocazia să-i antreneze pe copii pentru competiția muzicală.

ADVERTISEMENT

Andra a avut oportunitatea în trecut să modereze și o emisiune, a cărui temă era una muzicală. Interpreta a fost prezentatoarea show-ului ”O-la-la”, de pe Protv.

Andra este originară din Câmpia Turzii, iar cariera artistică a început-o la vârsta de 7 ani, prima sa interpretare fiind la concursul TVR, ”Tip-Top-Minitop”. Tatăl ei i-a fost alături o vreme, ca manager, iar în prezent această funcție o ocupă chiar soțul său, Cătălin Măruță.

ADVERTISEMENT