Life

Ce studii are, de fapt, Babasha, omul momentului în România. Care este numele său real și cine l-a lăudat pentru educația muzicală

Unde studiază Babasha, artistul care este pe val la momentul actual în România? Află care este adevăratul nume a lui Babasha.
14.06.2024 | 12:10
Ce studii are de fapt Babasha omul momentului in Romania Care este numele sau real si cine la laudat pentru educatia muzicala
Ce studii are Babasha și care este numele său real. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Unde a urmat studiile Babasha, artistul care este în centrul atenției, în prezent, în România? Descoperă și care este numele său real.

Ce studii are, de fapt, Babasha. Care este numele său real

Babasha a devenit și mai cunoscut în urma incidentului de la primul concert susținut vreodată de Coldplay în România. După ce a fost huiduit de spectatorii veniți în număr mare pe Arena Națională, Chris Martin l-a invitat să cânte și în cea de-a doua seară. Cine este Babasha și ce studii are?

ADVERTISEMENT

Babasha a ajuns pe primul loc în trending pe YouTube cu piesa sa “Păi Naa”, care a strâns aproape 8 milioane de vizualizări în doar două săptămâni.

Într-un moment surprinzător, celebrul Chris Martin l-a invitat pe Babasha să interpreteze această melodie în fața a 50.000 de oameni. Însă reacția publicului a fost neașteptată, jumătate din stadion huiduind tânărul artist.

ADVERTISEMENT

Dar cine este, de fapt, Babasha? Acesta a crescut în popularitate după incidentul recent. Pe numele real Vlad Babașa, el este originar din Bacău, are 22 de ani și provine dintr-o familie de cântăreți.

De asemenea, Babasha este un copil extrem de educat. Manelistul are studii muzicale, fiind student la Conservator, și chiar se află în plină sesiune de examene.

ADVERTISEMENT

După incidentul controversat care a stârnit dezbateri aprinse în România, mai multe vedete i-au luat apărarea artistului. Printre ele se numără și Amalia Năstase, care s-a folosit de rețelele sociale pentru a-l felicita pe Babasha pentru succesul său, dar și pentru ai critica pe cei care l-au huiduit, declarând că sunt “niște frustrați”.

Amalia Năstase sare în apărarea lui Babasha

„Dragă @babashaofficial , vreau să-ți urez mult succes la examenele pe care le ai săptămâna asta la CONSERVATOR, ție și colegilor tăi de trupa, și să-ți spun că trebuie să fii fooooooarte mândru și să ieși din casă cu fruntea sus pentru că toți imbecilii care au huiduit sunt niște frustrați care nu au ajutat în viață lor pe nimeni, în nici un caz nu au o educație muzicală la Conservator că ține și nu în ultimul rând, SĂ TE ALEAGĂ @coldplay WOOOOOOOOW, nimic altceva nu trebuie să conteze pentru ține! Go fix them tonight, boy”, a fost mesajul postat de Amalia Năstase, potrivit playtech.ro.

ADVERTISEMENT

Într-un clip postat pe Tiktok, Babasha a recunoscut că se aștepta ca prezența lui la concertul Coldplay să incite controverse, dar nu a crezut că se va ajunge la acest nivel. El este de părere că ”manelele sunt rău famate doar din cauza rasismului”. Însă reacțiile negative nu l-au doborât, ci dimpotrivă. În a doua seara a spectacolului, manelistul a promis că ”urmează un show şi mai şi”.

„Cei de la Coldplay au vrut să facă un moment cu un artist român pentru concertul lor (…) iar ei s-au uitat în topurile muzicale și m-au văzut pe mine. Ei personal au contactat impresarii mei, m-am trezit deodată și nu știu câți dintre voi ați fi refuzat o astfel de oportunitate. Pentru că vorbim de un cu totul și cu totul alt nivel și indiferent de toate huiduielile din lume tot aș fi acceptat pentru că așa ceva este o dată în viață”, a spus Babasha în clipul postat pe Titok.

ADVERTISEMENT