Life

Ce studii are, de fapt, Denise Rifai. Meseria de bază a prezentatoarei nu are legătură cu televiziunea

Denise Rifai nu are studii în jurnalism, deși este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV. Aceasta a urmat două facultăți, dar fără legătură cu presa.
01.05.2022 | 10:17
Ce studii are de fapt Denise Rifai Meseria de baza a prezentatoarei nu are legatura cu televiziunea
Ce studii are, de fapt, Denise Rifai. Foto: Colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Denise Rifai este una dintre cele mai faimoase jurnaliste de la noi din țară. Totuși, puțini sunt cei care știu ce studii are, de fapt, aceasta.

Ce studii are Denise Rifai

Denise Rifai nu are studii în jurnalism, ea fiind absolventă a Academiei de Studii Economice din București. La bază, aceasta este economist.

ADVERTISEMENT

Faimoasa prezentatoare de la 40 de întrebări cu Denise Rifai a recunoscut că i-a plăcut mereu la școală și își dorea să fie prima de fiecare dată.

În trecut, pe vremea când era studentă, vedeta de la Kanal D dorea să devină specialist în islam în România. Totuși, planurile acesteia s-au schimbat și până la urmă a ajuns la ASE.

ADVERTISEMENT

„Mi-a plăcut școala! Eu trebuie să fiu lider, numărul 1. Cei mai frumoși ani au fost pentru mine anii de școală şi de liceu. Învăţam bine, da! În facultate am avut niște emoții.

Îmi doream să devin specialist în zona de parte islamică aici în România, fapt pentru care doream să fac arabă ca specializare.

ADVERTISEMENT

În anul pregătitor am făcut o schimbare uriașă. Profesorul care trebuia să mă pregătească a trebuit să renunțe și am dat la ASE”, a declarat Denise Rifai în podcastul lui Damian Drăghici.

Denise Rifai, probleme cu tatăl ei din cauza meseriei

Din cauza meseriei pe care a ales-o, Denise Rifai a avut probleme cu părinții, în special cu tatăl său.

ADVERTISEMENT

Vedeta a recunoscut în repetate rânduri că tatăl ei nu și-a dorit niciodată ca ea să lucreze în presă, fiind și acum supărat pe ea din această cauză.

„Tata nu și-a dorit niciodată ca eu să lucrez în presă. O singură dorință a avut în viață: să nu fac asta, pentru că îl supăr foarte tare. Eu iubesc presa.

Nu cred că e mândru, e supărat pe mine. Da, e supărat. Mă doare că e supărat pe mine pentru că nu și-a dorit niciodată”, a dezvăluit vedeta la la Radio Impuls.

ADVERTISEMENT