Life

Ce studii are, de fapt, Dorian Popa. Puțini s-ar fi așteptat la asta

19.07.2020 | 12:36
Ce studii are de fapt Dorian Popa Putini sar fi asteptat la asta
Dorian Popa nu a avut o relație bună cu tatăl său. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Dorian Popa este cântăreț, vlogger și actor, dar puțină lume știe care sunt studiile acestuia. Îndrăgitul artist are o carieră de succes, însă cu câțiva ani în urmă nici nu visa că va ajunge aici, mai ales când vine vorba de facultatea și masterul pe care le-a terminat.

Devenit cunoscut după ce a jucat în celebrul serial „Pariu cu viața” alături de Alina Eremia, Alexia Talavutis, Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu, Dorian Popa a continuat pe acest drum și s-a axat pe lumea artistică, el fiind absolvent al Academiei de Studii Economice din București.

ADVERTISEMENT

Licențiat și masterand în domeniul relațiilor publice, a marketingului și a studiilor economice, fostul jurat de la „Next Star” de la Antena 1 a dovedit tuturor că ambiția poate muta munții din loc. Probabil puțini s-ar fi așteptat să afle că Dorian Popa se descurcă și în alte domenii.

Cântărețul Dorian Popa are studii superioare. În ce domeniu este expert

Tânărul este extrem de apreciat pentru sinceritatea de care dă dovadă, dar și pentru atitudinea sa exuberantă, studiile de marketing ajutându-l enorm în ceea ce face azi. Originar din Constanța, Dorian Laurențiu Popa se poate reprofila oricând dacă nu mai merge cu muzica sau cu actoria.

ADVERTISEMENT

„Am ales îmi schimb oarecum traseul studiilor mutându de pe latura de contabilitate pe cea de marketing întrucât am considerat aceasta din urmă este mult mai apropiată de cariera pe care încerc mi-o clădesc actor.

Am ales acest master deoarece, în urma documentării, a reieșit ar avea chiar reale șanse ajute în viitor.

ADVERTISEMENT

Este un masterat ce dezvoltă cunoștințele în ceea ce privește resursele umane de specialitate, un domeniu care mie mi se pare foarte provocator”, spunea artistul în urmă cu câțiva ani, în perioada în care se pregătea de începerea masterului, pentru protv.ro.

Dorian Popa, extrem de apreciat în mediul online

Cântărețul se bucură de notorietate atât pe plan muzical, cât și legat de vloggurile pe care le face pe canalul de Youtube unde își ține fanii la curent cu ultimele evenimente din viața sa. Urmărit de 1,73 de milioane de abonați, Dorian Popa câștigă bani frumoși din Youtube.

ADVERTISEMENT

La fel se poate spune și când vine vorba de paginile sale de socializare. Cunoscutul cântăreț este urmărit pe Instagram de 1,9 milioane de persoane, fanii fiind la zi cu fiecare mișcare pe care o face acesta în mediul online.

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: