Life

Ce studii are, de fapt, Dorian Popa. Și-a făcut publică diploma. Aceasta este meseria de bază a artistului

10.09.2020 | 17:23
Ce studii are de fapt Dorian Popa Sia facut publica diploma Aceasta este meseria de baza a artistului
S-a aflat ce studii are Dorian Popa. Chiar el a făcut dezvăluirea. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Știți vorba aceea, gura lumii nu o poți astupa niciodată, oricât ai încerca. Ei bine, este cât se poate de adevărată și a simțit-o pe propria piele inclusiv una dintre cele mai îndrăgite figuri ale showbizului autohton.

Cum probabil v-ați dat seama deja, vorbim despre nimeni altul decât Dorian Popa, care este bombardat adesea cu comentarii răutăcioase din partea fanelor, deși le răsfață cu fotografii în cele mai provocatoare ipostaze.

ADVERTISEMENT

Pentru că nu a mai putut suporta toate cuvintele dure care curg în valuri la adresa sa, cântărețul artist a „scos la înaintare” tot ce are mai bun. Și nu ne referim la fizicul care le dă pe spate pe doamne și domnișoare, ci la diplomele obținute de-a lungul timpului.

Sătul de comentariile răutăcioase, Dorian Popa a spus tot. Ce studii are, de fapt

Da, ați auzit bine. În cel mai recent vlog al său, Dorian le-a demonstrat cârcotașilor că se poate lăuda cu note destul de bune la examenele naționale. Unde mai pui că media cu care a absolvit o facultate de prestigiu i-ar face invidioși chiar și pe cei mai buni dintre studenți.

ADVERTISEMENT

Trebuie să recunosc că m-am atacat un pic de dimineață, cum se mai întâmplă o dată la câteva luni de zile, când citesc niște comentarii atât de jignitoare încât nu înțeleg ce este în capul unora dintre voi.

M-am enervat și mi-am luat toate hârtiile care arată cine sunt eu, Dorian Popa, maimuțoiul ăsta care deranjează atât de mulți oameni și pe atât de mulți dintre voi.

ADVERTISEMENT

În loc să devenim mai uniți și să ne iubim mai mult în această  perioadă ieșită din comun și dificilă pentru fiecare dintre noi, devenim mai răi, mai invidioși și mai frustrați de la o zi la alta, lucru care cred eu că ar trebui să ne îngrijoreze mai mult decât pandemia asta care ne mănâncă viețile.

Nu se poate să se adune atâta frustrare și să văd atâtea comentarii negative în contextul în care nimeni nu este obligat să fie pe canalul meu de Youtube. Eu aleg să fac divertisment, vreau să vă transmit o stare de bine, de euforie, să vă transmit energie pozitivă și optimism.

ADVERTISEMENT

Dacă nu vin în fiecare zi să flutur diplome, nu înseamnă că sunt o maimuță cu un IQ negativ. Sunt un om care alege în urma studiilor pe care le-a dobândit să facă altceva. Oameni buni, încercați să înțelegeți, cu cât vom fi mai relaxați și mai iubitori cu cei din jurul nostru, cu atât vom fi mai fericiți.

Care e chintesența vieții, nu să fim fericiți, nu să fim zâmbitori și să ne bucurăm  de fiecare secundă, pentru că numai Dumnezeu știe ce urmează după viața asta pe care o avem? Trăim niște vremuri extrem de grele, în 20, 30, 40, 50 de ani oamenii vor învăța despre perioada asta ca istorie. Vreți să învețe despre o națiune frustrată, invidioasă și dornică să provoace numai rău?”, a spus Dorian Popa, scos din minți de cei care îl critică.

ADVERTISEMENT
Tags: