News
notix pixel id

Ce studii are Irina Tănase. Notele obținute de iubita lui Liviu Dragnea la Bacalaureat

05.06.2019 | 11:59
Irina Tănase s-a logodit cu fostul șef PSD în urmă cu 3 ani. Din păcate, nunta nu se mai poate oficializa fiindcă Dragnea este la închisoareSursa foto: ziaruldeiasi.ro

Irina Alexandra Tănase (25 de ani) trăiește o poveste de dragoste cu fostul șef al Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea (56 de ani) de mai bine de patru ani. Cei doi s-au logodit în anul 2016 și urmau să se căsătorească, dar din păcate Dragnea a fost condamnat la închisoare. Iubita acestuia a devenit astfel persoană publică și s-au aflat notele pe care le-a obținut la examenul de bacalaureat.

Ce studii are iubita lui Dragnea. Cu ce medie a absolvit examenul de bacalaureat

Irina Tănase, iubita fostului șef al Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea (56 de ani) a absolvit Colegiul Național Elena Cuza din Capitală, la profilul ”matematică – informatică”, în anul 2011. Până în urmă cu câțiva ani acest colegiu purta numele de ”Liceul Pedagogic de Educatoare”. Iubita lui Dragnea a susținut examenul de bacalaureat în același an în care a terminat studiile liceale, mai exact în 2011.

Notele pe care le-a obținut Irina Tănase la examenul de bacalaureat sunt destul de bune. Prin urmare, la proba scrisă de la Limba și Literatura Română, iubita lui Dragnea a obținut nota 8,8, la Matematică a luat nota 7,45, iar la Biologie vegetală și animală a primit 9,1. Totodată, conform wowbiz.ro, Irina a obținut la Limba Engleză calificativul B2. Așadar, iubita fostului șef PSD a fost declarată admisă la sesiunea din vară a bacalaureatului obținând media 8,45.

La doar un an după ce a terminat liceul, Irina a fost angajată la o companie deținută de Sebastian Ghiță, pe postul de asistent manager. În anul 2013 a devenit secretară la cabinetul Ministrului Dezvoltării Regionale și Turismului, funcție ocupată la vremea respectivă de Liviu Dragnea, moment în care s-a îndrăgostit de fostul șef PSD. Ca și secretară, Irina a ocupat această funcție timp de 2 ani. Ulterior, a devenit consilier la același minister, șefa sa find de această dată Sevil Shhaideh. În anul 2016 Irina Tănase a renunțat la statutul de bugetară și a devenit oficial logodnica lui Dragnea.

Irina Tănase ”și-a șters trecutul” de pe conturile de socializare
Iubita lui Liviu Dragnea, Irina Alexandra Tănase a absolvit liceul în anul 2011, cu media 8,45
Sursa foto: libertatea.ro

Ce spun foștii colegi de liceu despre iubita lui Dragnea

Irina Tănase a început să devină o figură cunoscută în media după ce și-a oficializat relația cu fostul lider PSD, Liviu Dragnea. În urmă cu 8 ani, Irina era o elevă obișnuită care învăța la un liceu ”de cartier” și aproape trecea neobservată. Eleva de la clasa D a generației 2011 din cadrul Colegiul Național Elena Cuza din București și-a șters conturile de Facebook și Instagram și fotografiile care nu o avantajau.

„Învățam în sala 13 din liceu, clasa cu cireș la geam, ne urcam pe fereastră și culegeam cireșe, eram singurii privilegiați din tot liceul. Nu era un elev strălucit, însă nici nu era la coada clasei. Să spunem medie, poate puțin peste mediocru pentru o clasă de mate-info. Dar, într-adevăr, îi plăcea matematica, era bună la mate”, au declarat foștii colegi ai Irinei Tănase pentru libertatea.ro.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri