Life

Ce studii are iubita lui Mircea Badea! Carmen Brumă a urmat două licee în același timp

24.05.2020 | 12:02
Ce studii are iubita lui Mircea Badea Carmen Bruma a urmat doua licee in acelasi timp
Carmen Brumă , alături de iubitul ei, Mircea BadeaSursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Este una dintre cele mai cunoscute și apreciate reprezentante ale showbiz-ului autohton și a reușit să își consolideze propria comunitate de fani pe rețelele de socializare, unde îi ține la curent cu toate evenimentele din viața sa și le sare în ajutor celor care se luptă cu kilogramele în plus, oferindu-le sfaturi prețioase pentru a obține o siluetă trasă prin inel.

Cu toate acestea, puțini știu ce studii are, de fapt, Carmen Brumă și care a fost primul său job.

ADVERTISEMENT

Carmen Brumă a urmat două licee în același timp

Ei bine, trebuie să știți că iubita lui Mircea Badea nu este doar frumoasă, ci și foarte deșteaptă. Asta pentru că a reușit performanța de a urma în același timp cursurile a două licee diferite, Miguel Cervantes de Saavedra și Liceul Teoretic nr. 77 Moscova, în perioada 1991-1995.

Ulterior, a absolvit Facultatea de Științe Juridice și Administrative din cadrul Universității Creștine Dimitrie Cantemir, precum și un master în jurnalism la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din Capitală.

ADVERTISEMENT

Cât despre debutul său, acesta a avut loc odată cu celebra emisiune „Tele Euro Bingo Show”, difuzată de Antena 1, unde Carmen Brumă a ocupat postul de asistentă TV.

Ce CV are Mircea Badea. Unde a studiat prezentatorul TV

Și dacă tot am vorbit despre studiile frumoasei blondine, nu putem să nu aruncăm o privire și în CV-ul iubitului său, binecunoscutul realizator al emisiunii „În Gura Presei”, Mircea Badea. Acesta a absolvit Liceul de Informatică și Facultatea de Cibernetică din București, însă nu a profesat niciodată în domeniu, preferând o carieră în media.

ADVERTISEMENT

A debutat în 1990, atunci când a început să lucreze la Radio Total, Jeana Gheorghiu, directoarea postului de radio la vremea respectivă fiind cea care a crezut în potențialul său și i-a acordat credit.

Tot Jeana Gheorghiu i-a ghidat primii pași și în lumea televiziunii, la postul Tele 7 abc.

Ulterior a lucrat pentru cele mai importante posturi din țară, precum Pro TV, Prima TV sau Realitatea TV, iar apogeul carierei l-a atins la Antena 1, postul trustului Intact, unde a prezentat mai întâi matinalul Dimineață Devreme, alături de buna sa prietenă Teo Trandafir, ca mai apoi să preia emisiunea la pupitrul căreia îl putem urmări și astăzi.

ADVERTISEMENT