Life

Ce studii are Mihaela Rădulescu, una dintre cele mai cunoscute vedete TV din România. Vedeta Masked Singer, beneficii uriașe de la Pro TV

S-a aflat ce studii are Mihaela Rădulescu, una dintre cele mai cunoscute vedete TV din România. Diva de la Masked Singer are o serie de beneficii uriașe din partea Pro TV.
18.09.2021 | 16:13
Ce studii are Mihaela Radulescu una dintre cele mai cunoscute vedete TV din Romania Vedeta Masked Singer beneficii uriase de la Pro TV
Ce studii are Mihaela Rădulescu, una dintre cele mai cunoscute vedete TV din România. Vedeta la Masked Singer, beneficii uriașe de la Pro TV. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Mihaela Rădulescu este una dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune din țara noastră. Aceasta s-a afirmat la cele mai importante posturi comerciale din țară, Antena 1 și Pro TV.

În prezent, ea face parte din juriului show-ului de mare audiență ”Masked Singer”. Revenită în trustul ”Media Pro”, vedeta se bucură de un onorariu generos și de foarte multe beneficii.

ADVERTISEMENT

În ultimii ani s-a vorbit foarte puțin despre studiile pe care le are Mihaela Rădulescu. Ei bine, diva Pro TV nu are o carieră educațională de invidiat. Mai mult, aceasta nu ar fi terminat nici măcar o facultate.

Ce studii are Mihaela Rădulescu, una dintre cele mai cunoscute vedete TV din România

Mihaelei Rădulescu îi intră lunar în conturi sume impresionante, deși nu are studii superioare. Vedeta stabilită la Monte Carlo, în principatul Monaco, a început 4 facultăți, însă nu a terminat-o pe niciuna, scrie Spynews.

ADVERTISEMENT

”Detectivul” Masked Singer și-a început cariera universitară la Academia de Educație Fizică și sport. Aici a făcut 3 ani.

Au urmat apoi alți 2 ani la Filologie, dar și unul la Psihologie. Prezentatoarea a mai studiat 3 ani la Facultatea de Artă, secția Regie, însă nici aici nu și-a dus studiile până la capăt pentru a obține diploma de licență, informează sursa citată.

ADVERTISEMENT

Dacă în aria educațională nu are un ”palmares” impresionant, Mihaela Rădulescu se mândrește cu un trecut bogat în televiziune.

A debutat în 1994 la postul de televiziune Tele 7ABC. Rădulescu a prezentat și realizat apoi emisiuni la posturi precum Antena 1, B1 TV și Pro TV.

ADVERTISEMENT

Timp de 7 ani a prezentat emisiunea ”Duminica în familie” de la Antena 1. În ultimii ani, cele mai remarcabile apariții au fost cele de la Pro TV: ”Românii au talent”, ”Ferma vedetelor” și, acum, ”Masked Singer”.

Mihaela Rădulescu, beneficii uriașe de la Pro TV pentru apariția la Masked Singer

Recent, ProTV a lansat un nou sezon al emisiunii Masked Singer, cu un nou juriu. Printre vedetele de la masă a fost cooptată și Mihaela Rădulescu.

Aceasta nu s-a lăsat ușor convinsă să revină la ”Pro”. Conform celor de la Ciao, aceasta a acceptat rolul de detectiv în această competiție, dar doar după ce i s-au aprobat toate cerințele.

Astfel, pe lângă salariu, Mihaela Rădulescu a avut și o serie de cerințe demne de un mega star. Ea ar fi cerut avion business class, cel mai luxos apartament de la Lido și o limuzină cu șofer la dispoziție.

În timpul emisiunilor, a dorit o cabină separată de toată lumea și propria ei echipă de stiliști, atât pentru haine, cât și pentru make-up și păr. Sursa citată mai notează că cea mai ciudată pretenție a fost să aibă brânză în cabină, asta pe lângă alte fructe precum ananas și fructe de pădure.

ADVERTISEMENT