Life

Ce studii are Mihai Bobonete, Bobiță din Las Fierbinți. Puțină lume s-ar fi așteptat la asta

Mihai Bobonete joacă în seriale și filme, însă nu are diploma de actor. Ce meserie are la bază actorul din Las Fierbinți
03.06.2023 | 10:15
Ce studii are Mihai Bobonete Bobita din Las Fierbinti Putina lume sar fi asteptat la asta
Mihai Bobonete nu are diploma de actor. Ce meserie are Bobiță din Las Fierbinți
ADVERTISEMENT

Mihai Bobonete se bucură de un real succes pe plan profesional. Face stand-up comedy, joacă pe scena teatrului și în seriale tv. Ori de câte ori apare pe scenă, Mihai Bobonete face roluri de excepție, de multe ori fiind confundat cu personajul. Talentul putem spune că este nativ, căci Mihai Bobonete nu are la bază diplomă de actor. Am aflat, însă, ce studii are celebrul actor.

Mihai Bobonete nu are diplomă de actor. Comediantul are alte studii la bază

Este unul dintre cei mai iubiți actori ai momentului, iar personajul “Bobiță” din La Fierbinți i-a adus din toate colțurile țării. Și, pentru că deseori merg mână în mână, și în privința stand-upului, Bobonete s-a făcut remarcat. Însă, în ciuda succesului de care se bucură, Mihai Bobonete nu are diplomă de actor. Comediantul spune că a ajuns actor dintr-o întâmplare.

ADVERTISEMENT

“Singurul om care m-a îndemnat a fost Octavian Strunilă, care este și nașul meu. Iar lui i-a venit ideea asta nebunească atunci când eram la Costinești. Băusem toată noaptea și dimineața a zis: „Nu vrei să te faci actor?”. Eram deja anul al patrulea la Electrotehnică, la Craiova și am renunțat și am venit la București brusc. A fost o decizie de moment. M-am pregătit pentru admitere cu Strunilă, el m-a învățat bine monologuri, o poezie, două și cam aia a fost. Am intrat din prima, da”, a povestit Mihai Bobonete pentru Libertatea.

Mihai Bobonete : “Nici facultatea nu m-a plăcut pe mine, nici eu pe ea”

Cu toate că a intrat la actorie și a lăsat Facultatea de Electrotehnică, Mihai Bobonete nu a terminat niciuna dintre facultăți. Cu toate acestea, “Bobiță” este de părere că meseria “se fură”. Și, dacă mai ai și puțin noroc, ai reușit.

ADVERTISEMENT

“Nici facultatea nu m-a plăcut pe mine, nici eu nu am plăcut-o pe ea. S-a întâmplat și la Electrotehnică. Deci eu am liceul la bază, nu mă laud cu asta, dar așa s-a întâmplat. Și a trebuit să fur trucuri de la colegi care au făcut școli, m-am inspirat, dar am și talent.Eu nu am terminat Actoria, am făcut un an și am plecat. Nu sunt legitimat de nici un fel. Cred că a fost o neînțelegere din ambele părți”, a mai dezvăluit, pentru Libertatea, Mihai Bobonete.

Mihai Bobonete susține că are o mare admirație pentru mai mulți colegi de breaslă. Cu toate acestea, bărbatul nu are mentori.

ADVERTISEMENT

„Nu aș putea spune că am un actor care să îmi fie mentor, dar am niște preferați, cum ar fi Mimi Brănescu, care este și scenaristul serialului „Las Fierbinți”, dar este și un actor deosebit”, a mai dezvăluit pentru susrsa citată actorul.

Mihai Bobonete: “Stand-up-ul este forma mea de autoterapie”

Mihai Bobonete poate trăi decent doar din rolul pe care îl interpretează în serialul “Las Fierbinți”. Comediantul însă nu vrea să renunțe la stand-up comedy. Susține că așa a început și într-un fel sau altul, este o formă de terapie pentru el în momentele dificile.

ADVERTISEMENT

”Viața mea de până acum poate fi un subiect de scenariu de film de Bollywood. E oarecum scenariul clasic cu băiatul care e încercat la greu, dar care primește ceva de la cineva și reușește să răzbată. Stand-up comedy este propulsia mea în carieră și forma mea de autoterapie”, a declarat Mihai Bobonete.

În România sunt mulți care consideră că meseria de actor nu îți aduce multe beneficii financiare. Întrebat dacă el consideră acest lucru adevărat, Mihai Bobonete a declarat că se poare trăi decent. Există o condiție care trebuie îndeplinită: munca.

”Cred că se poate trăi decent și din actorie și joburi adiacente, dar totul e să muncești mult. Nu cred că poți să faci averi peste noapte cu actoria. Nu poți avea succes peste noapte cu un rol, trebuie să muncești și să capeți înțelepciune, iar veniturile pecuniare vin cu experiența și creșterea valorii. Nu mă plâng și, slavă Domnului!, sunt încă în putere să pot munci și nu fug de muncă, așa că să vină și banii, că nu strică”, a mai spus Mihai Bobonete pentru Libertatea.

ADVERTISEMENT